Muzički centar Pavarotti Mostar

Mostar: Prijavite se na Jazz Master Camp

Muzički centar Pavarotti Mostar poziva mlade glazbenike iz cijele regije da se prijave za sudjelovanje na drugom Jazz Master Campu.
Kultura / Glazba | 27. 07. 2023. u 10:11 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Muzički centar Pavarotti Mostar poziva mlade glazbenike iz cijele regije da se prijave za sudjelovanje na drugom Jazz Master Campu.

Polaznici Jazz Master Campa sudjelovat će u radionicama klasičnog i etno jazza, koje će voditi iskusni i provjereni jazz glazbenici, članovi benda Zoran Majstorović Trio, kojeg čine: Zoran Majstorović (gitara), Simone Lanzi (kontrabas/bas gitara), TBA (bubnjevi).

Sudjelovanje na Jazz Master Campu je besplatno, a sve što je potrebno imati jeste glazbeno predznanje na navedenim instrumentima.

U sklopu programa drugog Jazz Master Campa bit će održana i panel diskusija, u kojoj će sudjelovati poznata hrvatska vokalistica, skladateljica i kantautorica, Tamara Obrovac, zatim Zoran Majstorović, jazz gitarist i multinstrumentalist, te Atilla Aksoj, gitarist, multinstrumentalist, producent i skladatelj, sa polaznicima.

Nakon završenih radionica, koje će trajati dva dana, u četvrtak, 31. 8., bit će upriličen koncert Tamare Obrovac i Zorana Majstorovića u jedinstvenom ambijentu stare jezgre Mostara.

Jazz Master Camp će se održati u prostorima Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, od utorka, 29. 8. do četvrtka, 31. 8., a svim sudionicima bit će osiguran smještaj.

Zbog ograničenog broja prijava, svi zainteresirani se trebaju javiti na mail Muzičkog centra Pavarotti: [email protected], s obaveznom naznakom za Jazz Master Camp, te navesti: ime i prezime, godište, grad iz kojeg dolaze, broj telefona i instrument na koji se prijavljuju.

Poželjno je da polaznici radionica gitare i bass gitare ponesu vlastite instrumente ukoliko ih posjeduju.

Prijave se mogu slati do petka, 11. 8. do 16:00 sati.

Kopirati
Drag cursor here to close