Mostar Blues & Rock Festival

Mostar: Na Guitar Workshopu američki glazbenik Philip Sayce

Sayce je gitarista, pjevač, tekstopisac, izvođač i producent koji je svojim snimcima više puta obarao rekorde Billboardove top liste.
Kultura / Glazba | 12. 07. 2023. u 13:58 Fena

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Pored koncertnih programa na ovogodišnjem, 21. Mostar Blues & Rock Festivalu, koji je najavljen 14. i 15. srpnja na otvorenoj sceni OKC "Abrašević", bit će održan i sada već tradicionalni, muzički workshop.

Kao i prethodnih godina, neki od najznačajnijih instrumentalista koji sudjeluju na festivalu, prenijet će dio svog znanja na mlade glazbenike, a ovog puta gitarski masterclass održat će američki glazbenik Philip Sayce, priopćili su organizatori.

Sayce je gitarista, pjevač, tekstopisac, izvođač i producent koji je svojim snimcima više puta obarao rekorde Billboardove top liste.

Dijelio je binu sa ZZ Topom i Deep Purpleom, svirao u Jeff Healey Bandu, i s pravom ga smatraju jednim od najboljih gitarista svijeta.

Na jednosatnoj radionici, kroz interakciju s prisutnima, predstavit će svoje tehnike gitarskog umijeća.

Organizatori napominju da svi gitaristi koji žele prisustvovati ovoj radionici trebaju doći u Muzički centar Pavarotti, odnosno u DK Studio, a radionica počinje u petak, 14. prosinca, u 15,30 sati.

Radionica je besplatna za polaznike, a poželjno je ponijeti vlastitu gitaru, navode organizatori. 

Inače, i ovogodišnji Guitar Workshop se organizira uz podršku Veleposlanstva SAD-a u BiH.

Kopirati
Drag cursor here to close