Simply the Best

Mjuzikl o životu Tine Turner u Splitu

Simply the Best prenosi nevjerojatnu priču Tine Turner na pozornicu, odnosno prati njezin život od skromnih početaka do svjetske slave.
Kultura / Glazba | 02. 10. 2023. u 16:44 Agencije

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mjuzikl Simply the Best, inspiriran životom legendarne rock ikone Tine Turner, održat će se u dvorani Gripe u Splitu, 21. studenoga, samo dan nakon zagrebačke premijere, objavio je organizator događaja Music Time - javlja Hina.

Simply the Best prenosi nevjerojatnu priču Tine Turner na pozornicu, odnosno prati njezin život od skromnih početaka do svjetske slave. Glavnu ulogu tumači Coco Fletcher, koja svojim moćnim glasom, glamuroznim izgledom i iznimnom interpretacijom prenosi Tininu energiju i strast na scenu.

"Tinini nastupi bili su kao nijedan drugi. Uvijek sam bila hipnotizirana njenom nevjerojatnom energijom i načinom na koji je dominirala pozornicom. Ovo je jedinstvena prilika za ljubitelje glazbe da dožive magiju Tine Turner i njenih nevjerojatnih hitova uživo na sceni", izjavila je Coco Fletcher.

Publika će biti vođena kroz karijeru Tine Turner uz hitove kao što su Proud Mary, Nutbush City Limits, Private Dancer i We Don't Need Another Hero.

Show u trajanju od 150 minuta donosi vrhunce njezine karijere i odaje počast rasprodanim koncertima, uključujući i antologijski nastup 1988. u Rio de Janeiru na stadionu Maracanã pred 180.000 ljudi, što joj je tada osiguralo mjesto u Guinnessovoj knjizi rekorda.

 

Kopirati
Drag cursor here to close