Vraćaju se ...

Kultur Shock se ponovno vraća u Mostar

Kultura / Glazba | 23. 06. 2016. u 13:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nakon 10 godina od prvog koncerta u BiH, održanog upravo u OKC 'Abrašević' u prosincu 2006., i nakon 15 godina međunarodnih turneja, 'Kultur Shock' ponovno nastupa u 'Abraševiću' u sklopu velike europske turneje povodom svog 20. rođendana.

Cijena ulaznice je 8 KM u pretprodaji do 12.7., a 13 KM na dan koncerta. Pretprodajna mjesta: OKC 'Abrašević', Caffe bar 'Duradžik' (Stari Grad), trafika na Rondou i hostel 'Balkanarama' (Braće Ševa 1a).

Nakon 20 godina glazbenog rada, 15 godina međunarodnih turneja i 10 nosača zvuka, 'Kultur Shock' kreće na veliku europsku rođendansku turneju.

Prvi koncert turneje bit će održan u Seattleu nakon kojeg će bend održati više od 30 koncerata u Španjolskoj, Italiji, Sloveniji, Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini, Srbiji, Crnoj Gori, Bugarskoj i Mađarskoj. Publici u Europi i SAD-u poznati kao band glazbenih buntovnika i beskompromisnih nekonformista i jedinstveni bend originalnog zvuka.

Kombinirajući izvor svoje inspiracije – bogatstvo balkanske folk tradicije s rockom, punkom, metalom i hip-hopom, 'Kultur Shock' je postigao tijekom godina prepoznatljiv, jedinstven i nepogrešiv zvuk blizak svojim fanovima, a nezaboravan onima koji se prvi put susreću s njim. Nastupi se mogu opisati jednom rječju - energija, energija koja slušatelje pretvara u aktivne, znojne i promukle sudionike.

'Kultur Shock' je u zajedničku avanturu pozvao i svoje bivše članove, te će nastupati u sljedećem sastavu:

Gino Jevđević- vokal i perkusije
Val Kiossovski- gitara i vokal
Masa Kobayashi- bas gitara
Christopher Stromquist - bubnjevi
Amy Denio - klarinet, saksofon, vokal
Mario Butković - gitara
Guy Michael Davis - bas gitara
Oggi Kiossovski - bubnjevi.

Kopirati
Drag cursor here to close