Još malo pa nestalo!

Koncert Matije Cveka u Kosači: Ostalo još 100-tinjak ulaznica

"Nakon prvog kontingenta u prodaji će biti novi po većim cijenama, stoga preporuka fanovima da požure po svoje", kazali su organizatori iz agencije PRimera.
Kultura / Glazba | 12. 10. 2023. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Ovo je definitivno vrijeme Matije Cveka. Pokazuju to i rasprodani koncerti i trending. Sa svojim bendom The Funkensteins oduševljava cijelu regiju.

Nakon rasprodane Tvornice u Zagrebu, koja je u veljači naredne godine, ubrzo je dodan i novi datum. Jednako tako veliki interes vlada i za koncerte koji će do kraja godine biti održani u BiH.

Za Mostar je dostupno još vrlo malo ulaznica.

"Za koncert u Mostaru koji je najavljen za 17. 11. u dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepana Kosače ostalo je u prodaji tek 100-tinjak ulaznica, dok su za sarajevski koncert koji će se održati 14. prosinca u Slogi, nedavno puštene u prodaju i presale kontingent je gotovo rasprodan. Nakon prvog kontingenta u prodaji će biti novi po većim cijenama, stoga preporuka fanovima da požure po svoje", kazali su organizatori iz agencije PRimera.

Ulaznice za Sarajevo trenutno se mogu kupiti na platou Skenderija, Biletarnici BKC-a i sustavu kupikartu.ba.

Ovih dana publiku je oduševio sa duetom sa Marijom Šerifović koja je u trendingu ne samo u regiji, nego širom Europe i trenutno ima više od 2 milijuna pregleda.

Prilikom izlaska dueta kazao je da je on vrhunac njegove dosadašnje karijere.

Video: Marija Serifovic feat. Matija Cvek - POLA SUNCA - (Official Video 2023)
Kopirati
Drag cursor here to close