Follow the Blind Man

Joe Lynn Turner: Dino Jelusić je talent koji se viđa jednom u generaciji!

Odličan osvrt na album "Follow the Blind Man"
Kultura / Glazba | 14. 12. 2023. u 09:54 Aquarius Records

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joe Lynn Turner,  jedan od najboljih rock pjevača svih vremena, a koji je bio član grupa Rainbow, Deep Purple, Hughes Turner Project, Yngwie Malmsteen jasno i glasno je poručio: "Dino Jelusić je talent koji se viđa jednom u generaciji!"



Joe Lynn Turner objavio je na svojim društvenim mrežama osvrt na debitantski album Dinovog benda Jelusick "Follow the Blind Man" za koji je imao samo riječi hvale:

"Dino Jelusić je vjerojatno najbolji rock vokal današnjice. Od emotivnih balada do žestokog metala - njegova snaga i raspon su bez premca.", te je nastavio: "Njegov novi bend Jelusick objavio je izniman album 'Follow the Blind Man'. Slušao sam ga konstantno nakon objave i izuzetno sam impresioniran s tekstovima, izvedbom i produkcijom.
 
Dinovi vokali su nevjerojatni, a cijeli bend je zapanjujuća kombinacija individualne virtuoznosti i preciznosti, 'Ubijaju' na svakoj pjesmi. Imao sam priliku pogledati videe s koncerata i izvedbe su jednako dobre kao i na studijskim snimkama. To je nevjerojatno u današnje vrijeme s trenutnim stanjem umjetne inteligencije i računalno generirane glazbe. Stvarni ljudi koji stvaraju stvarnu glazbu!"

Joe Lynn je svoju objavu zaključio s: "Prema mojem mišljenju, 'Follow the Blind Man' je majstorsko djelo metala i melodičnog hard rocka."

Nakon uspješne objave debitantskog albuma i trijumfalnih koncerata u Zagrebu, Splitu i Ljubljani, Jelusick nastavlja zimsku turneju:

Dec 14 Rockfact (with Gotus) Münchenstein CH
Dec 15 Jonny’s Cave Trübbach CH
Dec 16 Le Port Franc (with Gotus) Sion CH
Dec 28 Bluesiana Velden A
Dec 29 Rock’n’Roll Cirkus Portorož SLO

Kopirati
Drag cursor here to close