Bohemian Rock Symphony

Večeras na Kantarevcu: Svi veliki hitovi Queena uz Dinu Jelusića

Večeras će na Kantarevcu biti izveden koncertni spektakl Queen Tribute: Bohemian Rock Symphony, sa 75 glazbenika na sceni i Dinom Jelusićem!
Lifestyle / Zabava | 25. 08. 2023. u 11:44 Promotivni tekst

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Cijela ekipa glazbenika stigla je već jučer popodne u Mostar, a nakon probe orkestra u Kosači, od jutra već traje generalna proba na Kantarevcu.

Ovaj je zahtjevan projekt osmislio i pokrenuo dirigent i skladatelj maestro Igor Tatarević, inače Mostarac s kućnom adresom u Zagrebu koji obožava Queen.

„Ja sam podijeljena ličnost po pitanju mojih glazbenih sklonosti. Po obrazovanju sam čisti klasičar, ali u duši sam rocker. Odrastao sam uz omiljeni Queen, Led Zeppelin, Pink Floyd….Uz rock 70-ih i 80-ih“, naglašava maestro Tatarević pred večerašnji koncert.

Uz vrhunski orkestar, zbor i rock bend, fanovi Queena večeras s posebnim uzbuđenjem očekuju mladog Jelusića u ulozi Freddieja Mercuryja. A njegove su vokalne sposobnosti i iskustvo stečeno na svjetskim pozornicama najbolja garancija izvanrednog glazbenog doživljaja u kojem će publika večeras moći uživati u Mostaru.

Ulaznice se danas prodaju i na blagajni, na ulazu na Kantarevac, pa svi ljubitelji legendarnih Queenovaca mogu doći na Kantarevac i kupiti svoju ulaznicu.

Ukoliko se odluče za online kupovinu, ulaznice se i dalje prodaju na platformi Entrio.ba.
Večerašnji koncert započinje u 20h.

Kopirati
Drag cursor here to close