One Way Ticket

Irish Stew objavili novi video single

Kultura / Glazba | 29. 10. 2012. u 08:36 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jedan od najboljih bendova u regiji koji se bavi irish soundom objavio je novi spot, drugi s aktualnog trećeg izdanja "New Tomorrow" (One Records / free download 2011).

Irish Stew of Sindidun, kako glasi puni naziv ovog sastava, predstavljaju video za pjesmu "One Way Ticket". Ova pjesma je izabrana za novi video single, jer je publika svojim glasovima na Facebook stranici benda tako odlučila. Za realizaciju spota zaslužan je tim ljudi iz produkcijske kuće Bastards Production, u glavnoj ulozi pojavljuje se mlada i talentirana glumica Anđela Kosić

Zadovoljni smo novim spotom, a koliko vidim i publika od koje pristižu samo reči hvale. Mislim da smo uspeli i da pošaljemo određenu poruku kroz spot, pa utoliko ima i više smisla promovisati takve pesme“, kratko je prokomentirao Bojan Petrović, frontmen.

Irish Stew nakon skoro desetljeća postojanja, objavljena tri albuma, bezbroj nastupa u Srbiji, ali i Italiji i okolnim zemljama zasigurno su jedan od kvalitetnijih sastava u regiji, a posebno je važno istaknuti da je riječ o vrhunskim profesionalcima koji vode računa o svim detaljima karijere.

Do sada smo najviše svirali u Srbiji i tu je naša baza fanova najveća što je i logično, ali svakako nam je jedan od glavnih ciljeva da povećamo broj nastupa u regionu i inostranstvu generalno. Gotovo svakodnevno nam stižu mailovi podrške od fanova iz regiona koji nas već godinama slušaju, ali nikada nisu imali priliku da nas čuju uživo. Eto, sada je lopta u nogama organizatora”, otkriva planove frontmen Irish Stew-a.

Kompletan novi album, ali i veći deo pesama sa prethodnih, “Dare To Dream” (2008) i “So Many Words...” (2005), mogu se besplatno preuzeti sa sajta www.irishstew.net.

Kopirati
Drag cursor here to close