Kosača

Idući tjedan će u prodaju biti puštene dodatne ulaznice za koncert Matije Cveka u Mostaru

Odmah po najavi koncerta, ulaznice su planule, a prema dostupnim informacijama iz sustava entrio, na ovom koncertu se očekuje publika iz BIH, Hrvatske, pa čak iz Slovačke.
Kultura / Glazba | 03. 11. 2023. u 10:53 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Koliko dugo i željno su fanovi iščekivali novi album Matije Cveka govori činjenica da je album "Vile se ovdje igraju" već u prvom tjednu prodaje zasjeo na prvo mjesto najprodavanijih albuma u Hrvatskoj.

Nakon uspjeha albuma, uslijedio je jednako uspješan duet sa Marijom Šerifović koji je odmah u prvim danima ušao na trending najslušanijih pjesama u regiji i trenutno broji preko 4 milijuna pregleda na youtube.

Matiju i njegov bend The Funkensteins u narednom razdoblju očekuju koncerti u cijeloj regiji, na kojima će uz ranije hitove, izvesti i pjesme s novog albuma. U dva koncerta moći će uživati i publika u BIH.

Naime, 17. ovog mjeseca, Mostar željno iščekuje koncert ovog mladog izvođača, koji trenutno slovi za jednu od najvećih domaćih zvijezda.

Odmah po najavi koncerta, ulaznice su planule, a prema dostupnim informacijama iz sustava entrio, na ovom koncertu se očekuje publika iz BIH, Hrvatske, pa čak iz Slovačke.

Ulaznica za mostarski koncert je dostupno još vrlo malo u prodaji online preko sustava entrio, te na info pultu Mepas Mall-a.

Naredni tjedan u prodaju će biti puštene i ulaznice za dodatna mjesta u dvorani Kosača.

Na mostarskom koncertu kao gost Matije Cveka nastupit će Mostarac Josip Palameta.

Malo manje od mjesec dana, točnije 14. prosinca, Matija Cvek sa bendom The Funkensteins nastupiti će i u Sarajevu.

Koncert je najavljen u Cinemas Sloga, a ulaznice su trenutno u prodaji po promo cijeni na platou Skenderija, Biletarnici BKC-a i online preko kupikartu.

Kopirati
Drag cursor here to close