Pripremama monografije

Hrvatska glazba Mostar traži svoje stare članove, pomozite im

Mnogo rade na monografiji, žele da sve bude kako treba i da nikoga ne zaborave spomenuti pa su zato izašli u javnost da im čitatelji pomognu u podacima koje oni nemaju.
Kultura / Glazba | 04. 12. 2023. u 18:10 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatska glazba Mostar zadnjih godinu dana radi na pripremama za objavljivanje monografije koja bi svjetlo dana trebala vidjeti naredne godine kada će glazbari obilježiti 135. rođendan. Mnogo je godina iza njih, mnogo je i članova prošlo kroz glazbu a neki od podataka im nedostaju.

Veliki dio posla je već urađen, a čini nam se da je još veći ispred njih. Mnogo rade na monografiji, žele da sve bude kako treba i da nikoga ne zaborave spomenuti pa su zato izašli u javnost da im čitatelji pomognu u podacima koje oni nemaju.

"Ako znate nekoga da je svirao u Hrvatskoj glazbi Mostar od 1994. - do danas, napišite godinu rođenja te osobe, koji je instrument svirao i u kojem vremenskom periodu. To možete poslati na Instagram, Facebook ili na email adresu [email protected]. Također, ovdje je i link s potpunim i nepotpunim podacima svih glazbara koji su svirali: Glazbari od 1994.'', stoji u molbi iz Hrvatske glazbe Mostar.

Kopirati
Drag cursor here to close