Posebna forma koncerta

Božićni "To Go" koncert u Mostaru

''U subotu, 19. 12. 2020. u 12:00 ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača održat ćemo prvi božićni koncert na otvorenome. Iskreno se nadamo da će vrijeme ostati vedro, prohladno, ali vedro''
Kultura / Glazba | 17. 12. 2020. u 09:35 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

I ove godine Hrvatska glazba Mostar organizira svoj tradicionalni božićni koncert. Naravno, zbog ograničenja koja su na snazi, nisu u mogućnosti organizirati koncert kao dosadašnjih godina, ali svakako žele na svoj način prenijeti dio božićnoga duha i radosti svim ljudima dobre volje.

''Dugo smo razmišljali i razgovarali o temi božićnoga koncerta, čak smo se pitali bismo li ga uopće i organizirali. Iskreno, nezgodno je i nezahvalno bilo što raditi u ovo vrijeme, ali mislimo da je ova forma koncerta nešto što dosad nismo izvodili, a što će biti u skladu s postojećim mjerama. Naime, u subotu, 19. 12. 2020. u 12:00 ispred Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača održat ćemo prvi božićni koncert na otvorenome. Iskreno se nadamo da će vrijeme ostati vedro, prohladno, ali vedro'' – izjavio je Darko Šunjić, tajnik Hrvatske glazbe Mostar.

Dirigent je maestro Damir Bunoza, a solisti su Pavo Sušac, Ivan Sušac i Hrvoje Sušac. Koncert su podržali: Hrvatski dom herceg Stjepan Kosača, Federalno ministarstvo kulture i športa i Grad Mostar.

 

Kopirati
Drag cursor here to close