Suradnja

Azur Jahić i Gabra imaju novi hit: Sve još miriše na tebe

Azur Jahić i Gabra objavili su singl "Sve još miriše na tebe" pod etiketom izdavačke kuće "Piksi"
Kultura / Glazba | 27. 03. 2024. u 13:29 Bljesak.info
Azur Jahić feat. Gabra - Sve još miriše na tebe

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U svijetu glazbe, suradnja može dovesti do stvaranja nezaboravnih melodija koje ostaju u srcima slušatelja. Ovaj put, dva istaknuta kantautora, Azur Jahić i Gabra, spojili su svoje talente kako bi publici predstavili novu pjesmu koja obećava da će dotaknuti emocije kod svakog tko je posluša.

Singl "Sve još miriše na tebe" objavljen je pod etiketom izdavačke kuće "Piksi", gdje su dodali još jedno remek-djelo u kolekciju domaće glazbene scene.

Gabra, već poznat po svojoj sposobnosti da prenosi duboke emocije kroz svoje pjesme, podijelio je kako je ova suradnja bila logičan korak nakon njihove prve uspješne pjesme "Žena koja sanja".

"Odlučili smo da suradnju podignemo na jedan veći nivo i vjerujem da smo napravili jednu divnu baladu koja nikog neće ostaviti ravnodušnim," rekao je Gabra, naglašavajući koliko je ovo partnerstvo prirodno evoluiralo u kreiranju nove pjesme.

Azur Jahić, osim što je autor pjesme, dao je i svoj pečat u režiji spota, smjestivši radnju u devedesete godine prošlog stoljeća. To je doba kada su komunikaciju ograničavali kablovi telefona, a emocije su se prenosile dugim razgovorima u noć ili sviranjem pjesama voljenoj osobi.

"Kad draga osoba odluči da se ne javi jednostavno se osjećate zarobljeno," opisuje Jahić, uspijevajući kroz spot prenijeti dubinu emocija koje pjesma nosi.

Suradnja na singlu "Sve još miriše na tebe" nije se zaustavila samo na Jahiću i Gabri. Na pjesmi su također sudjelovali Edvin Hadžić, koji je svirao bas, i Anes Beglerbegović, zadužen za bubnjeve, dok je Jasmin Jatić bio za kameru, zajedno stvarajući jedinstvenu atmosferu koja prati ovu emotivnu baladu.

Ovaj singl nije samo priča o nostalgiji i ljubavi iz prošlosti, već i dokaz kako muzika može premostiti vremenske i prostorne granice, povezujući slušatelje sa osjećajima koja su univerzalna.

"Sve još miriše na tebe" poziv je na putovanje kroz vlastite emocije, podsjećajući na moć i ljepotu glazbenog izražavanja.

Dok Azur Jahić i Gabra nastavljaju svoj put u muzici, njihov najnoviji singl stoji kao svjedočanstvo njihove strasti, talenta i sposobnosti da stvore djela koja odjekuju daleko izvan granica studija u kojem su snimljena.

Kopirati
Drag cursor here to close