TourDetour

Detour objavio 'Skrivenu'

Singl 'Skrivena' dolazi samo nekoliko tjedana prije novog studijskog albuma TourDetour koji bi svjetlo dana trebao ugledati već krajem studenog.
Kultura / Glazba | 14. 11. 2018. u 00:16 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Grupa 'Detour' donosi peti singl s nadolazećeg studijskog albuma! 'Skrivena' će kroz dva tjedna dobiti i popratni videospot, a o samoj pjesmi autor i frontman benda Nenad Borgudan kaže: "Čeka nas možda atipičan singl, ako gledamo zadnje četiri pjesme, atipičan u smislu tempa. Ovaj put to nije plesna pjesma, ovaj put je to jedna balada. Ali mislim da će, kao i neke naše prijašnje sporije stvari dobro leći našim fanovima".

Singl 'Skrivena' dolazi samo nekoliko tjedana prije novog studijskog albuma TourDetour koji bi svjetlo dana trebao ugledati već krajem studenog, navodi se iz Dallas recordsa.

Video: Detour - Skrivena

"TourDetour' podsjeća na nekakvu rutu, na nekakvo putovanje. Ali i samo ime albuma govori da se radi o 'na prvu' nespojivim pojmovima - putu i skretanju s puta. Ja ne radim sve pjesme u istom stilu nego pokušavam pronaći, 'ajmo reći, jezik za određenu pjesmu pa od tud taj neki eklekticizam tj. različitost u svim tim izražajima. A 'TourDetour' je baš to - spajanje nespojivog", kaže Nenad Borgudan.

Vlasnicima Porina za najbolji pop album te pjesmu godine 2018. svakako je posebna s obzirom da za kraj pripremaju najveći koncert u karijeri. Nakon sjajnih rasprodanih koncerata u Tvornici kulture, Vintage Industrialu te u K.D. 'Vatroslav Lisinski' s grupom 'Pavel', 8. prosinca pripremaju i koncert u zagrebačkom Domu sportova gdje će ujedno uživo predstaviti i svoj novi album.

Kopirati
Drag cursor here to close