Posljednja večernja

Željko Pervan: Očekivanja večeras mogu slobodno biti velika

Predstava koja se ne propušta večeras u Herceg etno selu!
Kultura / Flash | 29. 06. 2023. u 11:13 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

„Očekivanja mogu slobodno biti velika, zato što će doživljaj biti puno, puno veći. U glavama i srcima zauvijek će ostati predivno iskustvo neznanja i izmotavanja, s naglaskom na muško-ženske odnose“, kazao je Željko Pervan uoči večerašnjeg dolaska u Herceg etno selo u čijem će amfiteatru večeras od 21 sat biti izvedena njihova hit predstava s kojom pune dvorane širom regije, a uskoro i dijaspore- „Posljednja večernja“.

U Hercegovinu stižu sa Krka, gdje je ova predstava sinoć oduševila brojnu publiku, a euforija još od veljače prati posljednju, oproštajnu turneju junaka Večernje škole i do sada je u svega nekoliko mjeseci pogledalo više od 20 tisuća ljudi.

Najpopularniji humoristični serijal svih vremena – „Večernja škola“ nakon 15 godina ponovno je okupila svoje junake u punom sastavu. Željko Pervan alias profesor Maksimilijan Jure Kučina i njegovi učenici Blaž (Damir Folnegović), Antimon (Ahmed El Rahim), Denis (Mladen Horvat) i Aljoša (Zlatan Zuhrić-Zuhra) ponovno sjedaju u školske klupe kako bi nas nasmijali do suza i priredili nam nezaboravnu večer.

Ulaznice se mogu kupiti na recepciji Herceg etno sela, info pultu Mepas Mall-a u Mostaru, Caffe baru Bell Ami u Ljubuškom, večeras na ulazu u amfiteatar, a još ih je moguće kupiti i online kupikartu.ba.

Autor „Večernje škole“ Željko Pervan već je najavio da je ova turneja neponovljiva i da nema namjeru nastavljati s novim nastavcima legendarne „Večernje škole“, što aktualnu turneju čini još ekskluzivnijom prilikom za uživanje u vrhunskoj Pervanovoj satiri.

 

Kopirati
Drag cursor here to close