Vojska Kristova

Veliki broj Mostaraca na koncertu duhovne glazbe

Kultura / Flash | 10. 05. 2016. u 20:30 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je na otvorenom prostoru ispred crkve sv. Ivana Apostola i Evanđelista u Mostaru u utorak održan koncert duhovne glazbe 'Evo, činim sve novo'.

Koncert je organizirala 'Vojska Kristova' zajednica mladih iz župe sv. Ivana Apostola i Evanđelista.

Pored 'Vojske Kristove', na koncertu su nastupili Vis Otkrivenje i Vis Bios.

'Vojska Kristova' predstavila se svojim pjesmama 'Anđeo Ratnik' i 'Povedi me'. Na kraju koncerta svi sudionici su zajedno otpjevali i himnu koncerta 'Evo, činim sve novo'.

Cilj održavanja koncerta jeste promocija duhovne glazbe u gradu Mostaru i Hercegovini, kao i druženje s građanima Mostara.

Koncert, koji je privukao veliki broj Mostaraca je humanitarnog karaktera. Naime, dio novca koji su građani donirali namijenjen je u humanitarne svrhe, a dio je namijenjen za rad i djelovanje zajednice 'Vojska Kristova'. 

Na koncertu građani su kupovali i majice za odrasle i djecu, ručno izrađene krunice, te narukvice iz Kreativne radionice 'Vojske Kristove'.

'Vojska Kristova' koja djeluje evangelizacijski i ranije je organizirala druženja za građane Mostara uz duhovnu glazbu i dobru klopu. Prošle zime, za vrijeme održavanja Božićnog sajma na gradskoj šetnici, 'Vojska Kristova' je priredila preko 500 porcija besplatnog graha.

Kopirati
Drag cursor here to close