Betlehemsko svjetlo

U srijedu veliki koncert u Mostaru

Kultura / Flash | 13. 12. 2012. u 23:29 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Nošena rukama izviđača, članova Odreda izviđača “Radobolja” Mostar kao izvršnog organizatora za Bosnu i Hercegovinu, Betlehemsko svjetlo će doputovati u Mostar u 15.12.2012 u večernjim satima u prostorije Odreda izviđača “Radobolja” Mostar.

U nedjelju 16.12., članovi izviđača Radobolja će prenijeti Betlehemsko svijetlo u sarajevsku katedralu. Tu će se pred večernju misu u 17 sati svečano predati izaslanicima saveza izviđača Bosne i Hercegovine, te župniku. Iz sarajevske katedrale Betlehemsko svijetlo će svečano krenuti po župama i izviđačkim organizacijama u cijeloj Bosni i Hercegovini.

U srijedu 19.12.2012 godine u 19:30 u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača će se održati završna svečanost “Svjetla: Svečani Humanitarni koncert” koji će uveličati: Plesni Studio “B-Dance”, Ivica Bago, Željka Bošnjak, Romeo Mikulić, Dario Šunjić, Ivo Jurić, Klapa “Izvor”, Ine Tadić i “Hercegovački Bećari”, Darija i Lora Jelić i Vokalno plesna skupina “B-stars”. Voditeljica humanitarnog koncerta svijetlo će biti Tanja Raić-Tarčuki.

Ulaznice za humanitarni koncert “Betlehemsko svijetlo” mogu se kupiti na blagajni HDHS Kosača po popularnoj cijeni od 3KM.

Kopirati
Drag cursor here to close