Umjetnički festival

U sklopu ZUF-a upriličena izložba i predstava

Kultura / Flash | 08. 12. 2014. u 21:56 S.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Mostaru je u ponedjeljak započeo Zimski umjetnički festival (ZUF) u organizaciji Koledža ujedinjenog svijeta. Službeno otvaranje festivala bilo je uz izložbu sekcije 3D modeliranja u predvorju Gimnazije Mostar

Program je nastavljen tijekom večeri kada je u dvorani OKC 'Abrašević' otvorena izložba radova učenika prvog i drugog razreda koji pohađaju ovaj koledž u Mostaru. Na izložbi je učešće uzelo 29 učenika, a izložba će biti postavljena narednih sedam dana.

Nakon izložbe u istom prostoru upriličena je izvedba predstave 'Između zločina i kazne' od Dostojevskog, a predstavu su izveli učenici Gimnazije Mostar.

Ovaj festival nastavlja se u utorak maorskim Kamate plesom na Španjolskom trgu u 12:15 sati, te u večernjem terminu od 20 sati u OKC 'Abrašević' body talks performansima i improvizacijama s gledateljima učenika UWC teatra.

Festival će biti završen u srijedu, kada od 20 sati u OKC-u slijede izvedbe sekcije modernog plesa UWC-a, a nakon toga u istom prostoru će se održati koncert učenika ovog koledža u čast Dana ljudskih prava.

Kopirati
Drag cursor here to close