Monografija

Predstavljeno "Naših 20 godina" Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta

Kultura / Flash | 05. 10. 2015. u 19:22 A.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Monografija "Naših 20 godina" Agronomskog i prehrambeno-tehnološkog fakulteta Sveučilišta u Mostaru održana je u ponedjeljak u dvorani Hrvatskog doma hercega Stjepana Kosače u Mostaru.

"Svi mi znamo da 20 godina u ljudskom životu predstavlja mladenačku dob, ali i vrijeme laganog ulaska u zrelost, tako se osjećamo i mi na Agronomskom prehrambeno-tehnološkom fakultetu. Velika većina je mladih, poletnih i punih entuzijazma svjesna visokih kriterija koje su nam ostavili naši prethodnici, a s druge strane dovoljno zrela da analizira do sada učinjeno i odgovorno promišlja o idućih deset, dvadeset i više godina", rekla je dekanica Danijela Petrović.

Predstavljeno "Naih 20 godina" Agronomskog i prehrambeno-tehnolokog fakulteta

Posted by Bljesak.info on 5. listopad 2015

Ova monografija u slici i riječi donosi 20 godina djelovanja i rada ovog fakulteta.

Promotor monografije bio je akademik Jakov Pehar, zatim, doc.dr.sc. Anita Ivanković prodekanica za nastavu, doc.dr.sc. Adrijana Filipović prodekanica za znanost i međunarodnu suradnju.

Svečanosti su nazočili bivši djelatnici fakulteta, kolege s drugih fakulteta kako iz BiH tako i iz susjedne RH, predsjedavajući Predsjedništva Bosne i Hercegovine Dragan čović, predsjednik Federacije Bosne i Hercegovine Marinko Čavara.

Kopirati
Drag cursor here to close