Marina Radoš

Predstavljen roman Miki

Kultura / Flash | 03. 06. 2014. u 19:07 Z.S.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Roman 'Miki' autorice Marine Radoš predstavljen je u četvrtak navečer u Hrvatskom domu Hercega Stjepana Kosače.

''Ovo je ljubavni roman, ali i roman svjedočanstva jednog ružnog vremena iza nas i svatko će pronaći svoj način da pročita ovaj roman'', poručio je na predstavljanju prvijenca mlade autorice Veselin Gatalo, jedan od promotora romana.

Jedan od recenzenata romana, duvanjski književnik i novinar Petar Miloš, napisao je kako se u romanu vidi potencijal autorice.

''Najbolje stranice ovog romana su pjesničke umotvorine autorice koja u stihovima pokazuje iznimnu poetsku i filozofsku zrelost'', napisao je Miloš ali i dodao kako se Marina, spominjući neke poznate književnike kroz roman, zaljubila u pogrešnog pisca te da ne spominje Ivu Andrića u kojeg bi se trebao zaljubiti pisac koji piše o temam o kojima Radoš želi pisati u ovom romanu.

O prijateljstvu s autoricom govorili su novinar Večernjeg lista Željko Andrijanić te Biljana Jakić, a ulomke iz romana čitala je Nadina Vujnović.

Sama autorica je publici ispričala kako je nadjenula imena svojim likovima te zahvalila svima koji su omogućili da njezin prvijenac ugleda svjetlo dana.

Kopirati
Drag cursor here to close