Nagrađivana monodrama

Predstava ''Ja imam nevinije ruke'' u Mostaru

Kultura / Flash | 09. 03. 2016. u 20:05 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru će u nedjelju, 13.3. 2016. u 20 sati, ugostiti jednu od ponajboljih monodrama kazališne scene u Republici Hrvatskoj.

Riječ je o nagrađivanoj poetskoj monodrami ''Ja koja imam nevinije ruke'' u izvedbi Vesne Tominac Matačić i režiji Ivana Lea Leme. Poetska monodrama ''Ja koja imam nevinije ruke'' nastala u produkciji Zagrebačkog glumačkog ateljea i Teatra &TD nagrađena je na Internacionalnom festivalu monodrame 2015. u Bitoli najvećom nagradom ''Grand Prix''.

Najzanimljivije tekstove i fragmente iz života jedne od najznačajnijih hrvatskih književnica, Vesne Parun, pripremila je i odglumila Vesna Tominac Matačić i na ovaj način upriličila impozantan kazališni hommage životu i djelu pjesnikinje Vesne Parun.

Ulaznice za ovu gostujuću predstavu po cijeni od 10 KM možete rezervirati telefonom 063 317 348, putem inboxa na našim facebok stranicama Hrvatsko narodno kazalište u Mostaru i HNK za studente, studenti za HNK te e-mailom: [email protected], navodi se u priopćenju iz HNK.

Kopirati
Drag cursor here to close