S ljetnih odredišta

Počinje izbor za najbolju fotografiju ili video Jugoistočne Europe #looking4summer

#looking4summer - bira najbolju fotografiju ili video najljepših ljetnjih odredišta u regidji
Kultura / Flash | 02. 03. 2019. u 16:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Vijeće za regionalnu suradnju (RCC) objavilo je danas natjecanje za najbolju fotografiju ili video, #looking4summer, kako bi promovirali najljepše destinacije u Jugoistočnoj Europi.

Ljeto 2019. samo što nije stiglo, pa Vijeće za regionalnu suradnju poziva mlade ljude iz cijele Jugoistočne Europe da se pridruže promociji regije. Natjecaje #looking4summer je otvoreno od 1. ožujka do 30. ožujka 2019. Radi se o natjecanju putem Facebooka i Instagrama za mlade, dobi između 18 i 25 godina, iz Jugoistočne Europe (Albanija, Bosna i Hercegovina, Bugarska, Hrvatska, Grčka, Kosovo*, Moldavija, Crna Gora, Sjeverna Makedonija, Rumunija, Srbija, Slovenija i Turska).
 
Fotografije i videa moraju predstavljati lokalitete u Jugoistočnoj Europi i biti originalan rad autora. Pojedinačno se mogu dostaviti najviše dvije prijave (fotografija ili video dužine do 60 sekundi), sa naznakom lokaliteta i kratkim opisom, navodeći#looking4summer.
 
Najbolja tri natjecatelja će biti nagrađena putovanjem u Bukurešt, Rumunjska, gdje će njihov rad biti predstavljen na konferenciji o mladima koju organizuje Rumunjska kao predsjedavajuća Vijećem Europske unije 28. ožujka 2019. godine, a bit će im uručena i kamera SLR. Vijeće za regionalnu suradnju će na svojim nalozima na Facebooku i Instagramu objavljivati pristigle fotografije i videa i pratiti njihov status na ovim društvenim medijima.   
 
Natjecanje, koji se realizuje zajedno s projektom razvoja i promocije turizma kojeg provodi Vijeće za regionalnu saradnju, a finansira Europska unija, omogućuje mladima da svijetu pokažu svoja najdraža mjesta i pozovu sviju da posjete, iskuse kulturu i pridruže se avanturi u regiji.
 
Sve što treba da znate o pravilima natječaja #looking4summer možete naći na https://www.rcc.int/pages/128
 

Kopirati
Drag cursor here to close