Strategija

Planira se formulirati vizija kulture Mostara

U izradi Strategije razvoja kulture Grada Mostara sudjeluje veliki broj aktera kulturnog života Mostara  s ciljem  kreiranja  suvremene, kvalitetne ideje i vizije…
Kultura / Flash | 10. 05. 2018. u 10:39 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

 Grad Mostar radi na izradi ključnog strateško-planskog dokumenta koji će definirati budući razvoj kulture grada, priopćeno je iz Službe za kulturu Grada Mostara.

''U izradi Strategije razvoja kulture Grada Mostara sudjeluje veliki broj aktera kulturnog života Mostara  s ciljem  kreiranja  suvremene, kvalitetne ideje i vizije razvoja kulture  grada koja će odgovarati vremenu i prostoru na kojem živimo i potrebama građana Mostara. Voditelj izrade strategije je prof. dr. Vjekoslav Domljan, stručnjak s dugogodišnjim iskustvom u izradi lokalnih i regionalnih razvojnih strategija'', navodi se u priopćenju i dodaje kako je do sada održano nekoliko radionica i istraživanja potrebnih za izradu strategije.

Tako se na sastanku, koji će biti održan u ponedjeljak 14.5.2018. godine s početkom u 11:00 sati u maloj dvorani Hrvatskog doma herceg Stjepan Kosača osim prezentacije rezultata dovršene SWOT analize, planira formulirati vizija, načela te odrediti strateški fokus u Strategiji razvoja kulture Mostara.

 
Kopirati
Drag cursor here to close