Javni poziv

OKC ''UrbanArt'' - PYAF! REINVENTED u Jablanici

U sklopu festivala planiran je niz sadržaja kao što su kazališne predstave, street art, foto radionica i izložba, crtanje murala, radionica sviranja bubnja i udaraljki, predavanja i sastanci na temu razvoja kulture i povezivanja mladih umjetnika...
Kultura / Flash | 25. 07. 2018. u 13:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Omladinski kulturni centar ''UrbanArt'' iz Jablanice organizira Festival omladinske kulture PYAF! REINVENTED 2018 u razdoblju od 24.08 do 26.08.2018. godine.

U sklopu festivala planiran je niz sadržaja kao što su kazališne predstave, street art, foto radionica i izložba, crtanje murala, radionica sviranja bubnja i udaraljki, predavanja i  sastanci na temu razvoja kulture i povezivanja mladih umjetnika iz BiH te RockMaraton DemoFest.

S tim u vezi otvara se javni poziv za sudjelovanje na sljedećim događajima i radionicama:
(Poziv prenosimo u cijelosti)

1.    FOTO RADIONICA & IZLOŽBA

Tražimo:  mlade fotografe do 30 godina starosti koji će poslati do 3 aktivističke fotografije i opisati svaku fotografiju sa do 200 riječi.

Procedura: Žiri će izvršiti odabir ukupno do 20 fotografija koje će biti izrađene i predstavljene u vidu izložbe tijekom trajanja festivala.

Nudimo: za izabrane fotografe osiguravamo Izložbu izabranih radova, sudjelovanje na foto radionici, snosimo troškove prevoza, smještaja i hrane te će imati mogućnost da nazoče ostalim događajima na samom festivalu.

Prijave: fotografije s opisom primamo putem E-mail: [email protected] putem FB stranice www.facebook.com/okcurbanart/ do 02.08.2018.

Izabrani sudionici će biti objavljeni do 05.08.2018.godine.

2.    CRTANJE MURALA & IZLOŽBA

Tražimo:  mlade umjetnike do 30 godina starosti koji će poslati svoje ideje za murale koje promoviraju omladinski aktivizam. Potrebno je poslati draft rada u manjoj dimenziji i kratak opis.

Procedura: Žiri će izvršiti odabir ukupno do 8 ideja/umjetnika i ti radovi će biti izrađeni na platnima dimenzija 1x2m te predstavljeni publici tokom trajanja festivala.

Nudimo: za izabrane umjetnike osiguravamo potreban materijal, predstavljanje svojih radova publici, snosimo troškove prevoza, smještaja i hrane te će imati mogućnost da prisustvju ostalim događajima na samom festivalu.

Prijave: ideje, drafts opisom primaju se putem E-mail:[email protected] putem FB stranice www.facebook.com/okcurbanart/ do 02.08.2018.

Napomena: Izrađeni radovi će nakon festivala u vidu izložbe biti prezentirani u drugim nevladinim organizacijama i omladinskim centrima u BiH.

Izabrani sudionici će biti objavljeni do 05.08.2018. godine.

3.    RockMaraton DemoFest

Tražimo:  demo bendove koji će poslati snimak minimalno jedne autorske pjesme (može i link na online platforme na kojoj se nalazi) te kratku biografiju benda.

Procedura: Žiri će izvršiti odabir ukupno 6 demo bendova koji će imati priliku da predstave svoje autorske pjesme festivalskoj publici.

Nudimo: Izabranibendovi će imati 30-minutni nastup na festivalskoj pozornici, snimljen audio zapis koji će se distribuirati putem online platformi. Također,snosimo troškove prevoza, smještaja i hrane te će imati mogućnost da prisustvju ostalim događajima na samom festivalu.

Prijave: autorske pjesme ili linkove, te kratku biografiju možete poslati na

E-mail: [email protected] putem FB stranice www.facebook.com/okcurbanart/ do 02.08.2018.

Izabrani sudionici će biti objavljeni do 05.08.2018.godine.

Kopirati
Drag cursor here to close