"Od uHA do uHA"

Mostarski komičari nastupaju u Sarajevu

Kultura / Flash | 04. 12. 2014. u 10:08 Sa.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U Sarajevu će se 8. prosinca na tri lokacije odvijati tri različita programa stand-up komedije.

Već dobro poznati domaćin The Pub na Dolac Malti će ugostiti mostarsku ekipu stand-up komičara, poznatiju pod nazivom "Od uHA do uHA", a koju će tu večer činiti Omer Hodžić, Igor Iggy Drljo i Adi Fejzić. Program počinje u 21 sat, a ulaz je besplatan.

Novi klupski stand-up prostor je Levante na Ilidži, koji će svakog ponedjeljka ponuditi program, a u kojem će ovaj tjedan biti Marko Puljiz i Dino Ćatović. Ulaz na ove večeri je također besplatan, a program počinje u 20 sati.

Jazz Club Monument će, nakon uspješnog beogradskog gostovanja od strane Ivana Tomića, ugostiti i ono iz Zagreba, kada će pred sarajevsku publiku sa svojom cjelovečernjom predstavom "Šalim se!" stati Zvonko Kožić.

Zvonko je ušao u stand-up komediju prije pet godina, nastupajući kao natjecatelj u Open Mic večerima u zagrebačkim klubovima. A sada je nakon stotina nastupa i tisuća tisuća prijeđenih kilometara širom regije, nastala i njegova prva predstava pod nazivom ''Šalim se!''.

Pokazalo se da je stand-up bio odličan odabir, jer uspijeva nasmijati publiku na običan način sa svojim običnim forama o običnim pojavama kao što su asortimani granapa, udavi iz tramvaja, metle u curlingu, reklame, prijevodi filmova na hrvatski jezik itd.

''Veselim se svakoj prigodi da izvan Zagreba da ljudima objasnim čemu doista služi to naše "kaj" i kako se rečenica najbolje potvrdi s "no?", poručuje Zvonko Kožić.

Program počinje u 21.30, a ulaznica košta standardnih 5KM, navodi se u priopćenju.

Kopirati
Drag cursor here to close