Emotivan koncert

Kako zvuči Mara unplugged?

Kultura / Flash | 10. 02. 2015. u 09:25 M.A.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Mostarski kantautor Sanel Marić Mara održao je jedan od najemotivnijih nastupa u intimnoj atmosferi Studija ''A'', Muzičkog centra Pavarotti u Mostaru, na humanitarnom koncertu za pomoć Sedini Marić, 35-ogodišnjoj dipl. ekonomistici, samohranoj majci iz Mostara koja se već godinu dana bori s zloćudnim melanomom kože koji je sada metastazirao te za čije liječenje su potrebni iznimno skupi lijekovi.

Dio atmosfere

Sam s akustičnom gitarom, uz razgovor s publikom, u atmosferi koja najviše odgovara mostarskom majstoru čežnje, Mara je pjevao svoje pjesme. U drugom dijelu koncerta pridružio mu se prijatelj i kolega iz benda Dario Lukić na klaviru, priopćio je Marin glasnogovornik.

Koncert je počeo stihovima ''Možda spavaš, možda izgleda kao u snu...'', pjesme ''Ono kad si tu''. Kako je to izgledalo pogledajte u video zapisu s koncerta.

Na koncertu je izvedena i nova Marina pjesma ''Tvoje ime'', za koju Mara kaže da je ''još svježa'' te dok je svira razmišlja kakva će biti. A kako je zvučala na koncertu za Sedinu, poslušajte sami.

Nastavak slijedi

Mara vas poziva i da ostanete uz njegov Youtube kanal, na kojem će se u narednim danima objavljivati druge pjesme s akustičnog koncerta koji je održan u Pavarotti centru za pomoć oboljeloj Mostarki Sedini. ''Kovilje'', ''Ti'' i brojne druge slijede uskoro, a imati ćete priliku i čuti kako zvuči Mara bez svoje gitare, u pratnji Darija Lukića na klaviru u izvedbi pjesme ''Muza'', na ovom humanitarnom koncertu. Jer, sjetimo se stiha iz pjesme ''Muza'' – ''Njihov je govor mome srcu lijek''.
''S tim pozivamo sve one koji su u prilici da pomognu Sedini Marić za čije liječenje su potrebni iznimno skupi lijekovi'', poručuje Mara.

 

Pomozite Sedini

Sedina Marić
V ulica 46, Mostar
Broj računa:
Za uplate u KM:
Vakufska banka dd Sarajevo
Filijala Mostar
Transakcijski broj:
1606027010141225
Uplata u stranim valutama:
Vakufska banka dd Sarajevo
SWIFT Code: VAKUBA22
IBAN Code: BA39 1606027110023968

 

Kopirati
Drag cursor here to close