Pomozi mojoj nevjeri

Jelena jeste NETKO - Djevojka koja nam svima treba biti primjer

Na događaju 'da sam ja Netko', mlada Jelena je pokazala što istinski znači dati sebe za druge. Ova mlada humanitarka treba biti primjer svima.
Kultura / Flash | 19. 10. 2023. u 21:37 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Jelena Šutić dokaz je da iskreno srce, želja za pomoći i humanost još uvijek postoje. I da su neokaljani.

U Hotel Mostaru održana je predivna večer puna iskrene emocije i rpimjera kojeg bi trebali slijediti svi. Dvadesetogodišnja Jelena je voditeljica zajednice 'Pomozi mojoj nevjeri', koja je brojnim osobama koje su bile u teškim situacijama pomogla, i dala im zrake nade i svjetlosti koja im je potrebna u današnjem svijetu u kojem je situacija jako loša.

Foto: Bljesak.info / S događaja 'Da sam ja netko'

Jelena je večeras na događaju pod nazivom 'Da sam ja netko' pokazala što znači dati sebe za druge.

Foto: Bljesak.info /  S događaja 'Da sam ja netko'

Malena plava djevojka, koju kad pogledate na prvu, pomislite da je još uvijek djevojčica, a u srcu sigurno i jeste, jer jedino dječja srca pokazuju pravu iskrenost, pomaže mnogima diljem zemlje. 

Šutić je, još kao studentica, prije nekoliko godina pokrenula Instagram stranicu „vjerujem.pomozimojojnevjeri“, koja je prvo bila namijenjena za objavljivanje zanimljivosti, ali ubrzo se pretvorila u jednu od vodećih hercegovačkih stranica koje promoviraju humanost.

Foto: Bljesak.info /  S događaja 'Da sam ja netko'

Danas, Jelena iza sebe ima čitav tim ljudi i preko tisuću uspješno završenih malih i velikih projekata, čak nekoliko i izgrađenih kuća.

Video: Pomozi mojoj nevjeri

Inače, Jelena je magistar religijske pedagogije i katehetike, vjeroučitelj katoličkog vjeronauka, a zajednica koju vodi djeluje pod župnim Caritasom župe sv. Ivana apostola i evanđelista.

Foto: Bljesak.info /  S događaja 'Da sam ja netko'

U svijetu smo čuli za mnoga velika imena humanitaraca, a u BiH za Jelenu koja je tik u rame “velikim” i onim malo većim.

A nadamo se da će Jelenina djela inspirirati još i mladih i starih da slijede njen primjer ili da joj nesebično 'daju ruku' da zajedno vrate osmijehe na lica onih koji su izgubili posljednje nade za bolje sutra. 

Foto: Bljesak.info /  S događaja 'Da sam ja netko'
Foto: Bljesak.info /  S događaja 'Da sam ja netko'
Kopirati
Drag cursor here to close