Da sam ja NETKO

Jelena Šutić: Unikatna djevojka sprema poseban događaj za humanitarnu svrhu

Brojne humanitarne akcije su iza nje, od pravljenja domova do vraćanja osmijeha na lica onih koji su izgubili posljednje nade za bolje sutra.
Lifestyle / Flash | 16. 10. 2023. u 17:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U četvrtak nas sve u hotel Mostaru očekuje predivna večer puna iskrene emocije i primjera jedne mlade djevojke koja je svoj život posvetila brizi za druge.

Dobro poznato ime mnogima u Hercegovini i regiji jest Jelena Šutić. Možda će se sad mnogi zapitati koja je to javna ličnost ili poznata zvijezda. No Jelena nije poznata influenserica, nije ni modna ikona s pista, a ni neka glumica ili pjevačica, ali je sigurno zvijezda veća od mnogih spomenutih.

Naima, Jelena Šutić je zvijezda mnogih srdaca u BiH, koja su bila u teškim situacijama i upravo u njoj vidjeli zrake nade i svjetlosti koja im je potrebna u današnjem svijetu u kojem je situacija jako loša. Godinama kao voditeljica zajednice "Pomozi mojoj nevjeri" pomogla je mnogim obiteljima.

Malena plava djevojka od dvadeset i nešto godina, koju kad pogledate na prvu, pomislite da je još uvijek djevojčica, pomaže mnogima dijeljen zemlje. Jelena i jest ostala djevojčica, jer samo djeca imaju iskreno srce, koje se može predati istinski i bez osobne koristi za druge, kao što to ona radi svakodnevno.

U svijetu smo čuli za mnoga velika imena humanitaraca, a u Bosni i Hercegovini za našu Jelena koja je tik u rame "velikim" i onim malo većim.

Brojne humanitarne akcije su iza nje, od pravljenja domova do vraćanja osmijeha na lica onih koji su izgubili posljednje nade za bolje sutra.

Ova skromna i unikatna djevojka će 19. listopada 2023. godine od 20 sati u hotel Mostaru pokazati ljudima što znači dati sebe za potrebe drugih. Osim Jelene večer će upotpuniti kao predavači Ana Marija Penava, Hrvoje Vukoja, Marija Primorac, don Ivan Turudić.

Voditeljica programa će biti Antonela Vučić, radijska voditeljica s Radija Herceg-Bosne.

Glazbeni dio će upotpuniti Josip Odak i plesni studio Koroleva.

Stoga, pozivamo Vas sve 19. listopada u hotel Mostar da zajedno s Jelenom uživamo u večeri punoj čarolije pod nazivom "Da sam ja NETKO".

Na početku Vam rekosmo kako Jelena nije zvijezda svijeta, nego Onoga koji je vodi i daje joj snagu da pomogne našoj nevjeri, a to su zvijezde nekog drugog svijeta puno čišćeg, ljepšeg i sretnijeg koje nam trebaju istinski biti uzor u životu.

Kopirati
Drag cursor here to close