Boračko jezero

Glazbenici iz Nizozemske oduševili publiku na Habitat Culture Festu

Glazbenici iz Nizozemske su inspiraciju tražili diljem Hercegovine gdje su na kraju na Boračkom jezeru i po prvi put uživo prezentirali publici što je sve nastalo tijekom tih istraživanja.
Kultura / Flash | 10. 08. 2023. u 17:51 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Drugi događaj Habitat Culture Festa 2023 održan je 9. 8. u prepunom prostoru Herzegovina Lodges na Boračkom jezeru gdje je nastupio AUW (Altered Undefined Waveforms) – interdisciplinarni glazbeni kolektiv iz Nizozemske.

Ovaj glazbeni kolektiv čiji su članovi redatelj Sergej Kreso, producent Gert-Jan van Stiphout, umjetnik Lars Ickenroth i glazbenik Maurice Hermans istražuje napuštena mjesta i njihov ambijent te u tim uvjetima stvara glazbu.

Ove godine su inspiraciju tražili i diljem Hercegovine gdje su na kraju na Boračkom jezeru i po prvi put uživo prezentirali publici što je sve nastalo tijekom tih istraživanja.

Svoj drugi nastup će imati i 10. 8. na Boračkom jezeru u 20.30, a publiku organizatori pozivaju da im se pridružite i uživate u ovom jedinstvenom nastupu.

Od 11. do 13. 8. od 10.00 do 18.00 h u sklopu Habitat Culture Fest će se odžati i izložba mostarskog slikara Senada Paje Čopelja. 

 

Kopirati
Drag cursor here to close