Odlična prilika

Fotoškola stiže u Mostar: Pokažite svoje fotografsko umijeće!

Svi sudionici radionice imat će priliku svoje radove predstaviti na natjecanju iz fotoreportaže s temom prikazivanja ljepota BiH.
Kultura / Flash | 01. 07. 2021. u 18:57 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Svi zaljubljenici u fotografiju Grada na Neretvi imat će priliku biti dio fotoškole pod nazivom "Moje kulturno blago" u organizaciji Info centra EU u BiH.

Naime, dvodnevna fotoškola bit će organizirana od 12. do 13. srpnja u prostorijama Yunus Emre Enstitüsüa s početkom u 10:00 do 17:00 sati.

Svi sudionici radionice imat će priliku svoje radove predstaviti na natjecanju iz fotoreportaže s temom prikazivanja ljepota BiH.

Bit fotografija bit će prikazivanje BiH kao poželjnog turističkog središta kroz fotografije prirode, tradicije, zanata, culture i ljudi.

Iz Info centra EU pozivaju ljubitelje fotografije i fotoreportaže (sudionici dolaze sa svojim mobitelima / fotoaparatima, a mogu ponijeti i laptop ako imaju) da se prijave za foto školu.

Radionica će biti održana na otvorenom uz poštivanje svih sigurnosnih mjera zaštite, a uz zaštitne maske i dezinfekcijska sredstva, svim sudionicima bit će osiguran ručak i prigodno osvježenje.

S obzirom da je broj mjesta ograničen (predviđeno je do 15 sudionika) mole se svi mladi ljudi između 15 i 18 godina da se prijave na e-mail adresu [email protected] do 7.7.2021. kako bi na vrijeme osigurali svoje mjesto.

Radionice će voditi eminentni fotograf s više od 10 godina iskustva u tom polju, Jasmin Agović koji je bio uključen u razne fotografske projekte povezane s kulturom, putnim blogovima, dokumentarističkim i medijskim izvještavanjem.

Video: FotoŠkola s Jasminom Agovićem

On je i tvorac EUIC-ovog tutoriala za online školu fotografije te voditelj fotoškole "Uhvati trenutak" održane prošle godine.

Prošlogodišnju izložbu najboljih radova mladih mostarskih fotografa možete pogledati OVDJE.

Kopirati
Drag cursor here to close