Zajednica žena

Čapljinke prikupile 17.221,00 KM

Večera Zajednice žena HDZ-a BiH Čapljina i njihovih prijateljica, svih čapljinki kojih je bilo oko 450 i ove godine imala je humanitarnu notu
Kultura / Flash | 09. 03. 2020. u 12:50 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Povodom obilježavanja Međunarodnog dana žena, Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Čapljina proteklog vikenda organizirala večeru donatorskog karaktera.

Večera Zajednice žena HDZ-a BiH Čapljina i njihovih prijateljica, svih čapljinki kojih je bilo oko 450 i ove godine imala je humanitarnu notu. Naime cjelokupan prikupljeni iznos doniran je za potrebe i rad Doma za stare i iznemogle Domanovići.
Ovom hvale vrijednom akcijom prikupljeno je 17.221,00 KM. Tim povodom predsjedništvo Zajednice žena HDZ BiH Kraljica Katarina Kosača Čapljina danas se sastalo s gradonačelnikom grada Čapljine i predsjednikom HDZ BiH Čapljina dr. Smiljanom Vidićem kako bi mu zahvalile za nesebičan doprinos.

Predsjednica Magdalena Đurašković u svom obraćanju kazala je kako se na poseban način zahvaljuje predsjedniku dr. Vidiću koji je prepoznao njihovu ideju te je u podržao i bio pokrovitelj ove donatorske večeri, jer samim tim cjelokupna prikupljena sredstva mogu ići za potrebe Doma.

Izdvojila je kako Zajednica žena ima jako kvalitetnu suradnju s Gradskim odborom HDZ BIH Čapljina kao i s Mladeži HDZ BiH Čapljina te da je ovo samo jedna u nizu zajedničkih akcija.

Sastanku je nazočila i ravnateljica Doma za stare i iznemogle osobe Domanovići gđa. Kraljić koja se također zahvalila na učinjenom.

„Iznimna mi je čast kao ravnateljici, a govorim i u ime svih svojih suradnika, što ste prepoznali naš trud i rad i odlučili večer posvetiti upravo Domu. Iznos prikupljenog novca je zbilja velik i koristim priliku da se zahvalim svim čapljinskim damama koje su sudjelovale u ovom zajedničkom projektu. Nismo još u potpunosti usuglasili na šta ćemo potrošiti prikupljeni novac ali svakako obećavam da će biti pametno utrošen“– kazala je ravnateljica Kraljić.

Ravnateljica je iskoristila priliku te uručila zahvalnice predsjedniku Vidiću i predsjednici Đurašković.

Kopirati
Drag cursor here to close