Besplatni magazin

Blagdansko izdanje magazina Vedrina: Kako spremiti potpuno zdrave kolače bez šećera

Kultura / Flash | 23. 12. 2014. u 16:43 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Čitajte blagdansko izdanje besplatnoga magazina Vedrina, magazina za koji uredništvo tvrdi kako je Magazin koji ćete prelistati i odmah se osjećati bolje.

Vedrina je magazin s kojim možete putovati, snivati, ostvarivati neke davne želje ili dobiti nove ideje. Vedrina je uvijek tu da Vas razvedri, uputi u zdraviji način postojanja. Mentalno, fizički i duhovno - vedrina je Vaš guru za pozitivizam!

U blagdanskom broju možete saznati kako je došlo do proslave zimskoga Suncostaja i kako su mnoge svjetske religije i civilizacije proslavljale ovo vrijeme unutar svojih filozofija.

Gastronomski tim magazina pripremio je prilog o spremanju potpuno zdravih kolača bez šećera. Uputit će vas na koji način Božićnu trpezu učiniti zdravom i bez straha od suvišnih kalorija.

Veliki prostor magazin daje pojmu Biodinamičkog uzgoja i proizvodnje hrane, poljoprivredi i njenoj duhovnoj strani. Upoznat ćete, kroz reportažu i mnoštvo slika mostarske planinare iz HPD Prenj 1933, zatim pročitati priču o kreativcima koji se bore protiv sivila i jednoličnosti a okupljaju se oko MODAMO.info portala i Koncept trgovine MODAMO.kreARTiva.

Tema broja je uspjeh Turističkog klastera Hercegovina na europskoj i svjetskoj turističkoj sceni. Magazin će Vas odvesti u šetnju hercegovačkim vinogradima i ispričati priču o Vinogradima Nuić, priu koja će mnogima biti poticaj za vlastiti uspjeh.

Čarobno etno selo Čardaci iz Viteza mjesto je gdje će magazin Vedrina uskoro odraditi svoju drugu javnu promociju, pa ćete u ovom broju moći pročitati i pregledati, pomalo, bajkovitu reportažu iz ovog turističkog odredišta u srcu Bosne.

Magazin se inače bazira na mnoštvu kvalitetnih fotografija i fotoreportaža, stoga ćete vidjeti kako je protekla Večer druženja s Vedrinom u Mostaru na kojoj je gostovao ugledni novinar Goran Milić.

Otputovat ćete i u svijet ekoloških automobila i dobiti ideju kamo otputovati iduće godine, te kako uštedjeti za takvo putovanje.

Magazin se besplatno može preuzeti na nekoliko lokacija u gradu Mostaru o čemu se možete informirati izravnim kontaktom s uredništvom.

Također, moguće je naručiti magazin za slanje poštom.

Svi zainteresirani mogu se javiti uredništvu na e-mail [email protected] kako bi preuzeli ili organizirali slanje besplatnog broja Vedrina magazina.

Kopirati
Drag cursor here to close