Treća sezona

Seriju Bridgerton napustila omiljena junakinja

Seriju je nakon dvije sezone napustila i nekadašnja glavna protagonistica Daphne Bridgerton, odnosno glumica Phoebe Dynevor.
Kultura / Film TV | 03. 02. 2023. u 10:19 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Snimanje treće sezone megapopularne serije Bridgerton koja prati život osebujnog plemstva službeno je dovršeno u prosincu. Premda službeni datum objave novih nastavak još uvijek nije potvrđen, predviđa se kako ćemo događanjima na dvoru moći svjedočiti od proljeća 2023. godine.

Serija nadahnuta bestselerima Julije Quinn smještena je u London 1810-ih godina, a prati životne uspjehe i nedaće obitelji Bridgerton, prenosi Journal

Penelope i Colin

Poznato je kako će treća sezona na male ekrane prenijeti događanja iz knjige Romancing Mister Bridgerton, u kojoj je priča usmjerena na odnos Penelope i Colina.

Službeni sinopsis treće sezone otkriva da je Penelope Featherington konačno odustala od svoje dugogodišnje zaljubljenosti u Colina Bridgertona, nakon što je čula njegove omalovažavajuće riječi o njezinoj prošlosti.

Video: Bridgerton | Season 3 Now in Production | Netflix

Ipak, istovremeno odlučuje kako je pravo vrijeme za udaju, no njezini pokušaji na bračnoj burzi spektakularno propadaju.

U međuvremenu, Colin se vratio sa svojih ljetnih putovanja s novim izgledom koji doprinosi povećanju društvene popularnosti. Nakon prvotnog uzleta ostaje obeshrabren kada shvati da ga Penelope, jedina osoba koja ga je uvijek cijenila zbog njega samoga, više ne doživljava na isti način.

Glumačka izmjena

Razrješenje njihovog odnosa predstavljat će okosnicu radnje nove sezone. Putem će se stvoriti brojni neočekivani problemi, koji će glavnoj junakinji Penelope samo zakomplicirati čuvanje tajne o njezinom alter egu – Lady Whistledown.

U naslovnim ulogama Penelope i Colina ponovno ćemo imati priliku vidjeti Nicolu Coughlan i Lukea Newtona. Nova sezona donosi nam i neka nova lica, ali i jednu glumačku izmjenu.

Naime, ulogu Francesce Bridgerton preuzela je engleska glumica Hannah Dodd, nakon što je njezina kolegica Ruby Stokes zbog preklapanja rasporeda snimanja odabrala sudjelovanje u drugom projektu.

Na žalost brojnih obožavateljica, na male ekrane se ni u trećoj sezoni neće vratiti glumac Regé-Jean Page, koji je i prvoj sezoni utemeljio markantnog vojvodu od Hastingsa.

Također, seriju je nakon dvije sezone napustila i nekadašnja glavna protagonistica Daphne Bridgerton, odnosno glumica Phoebe Dynevor.

Nažalost za njezin lik nije se našlo mjesta u novim nastavcima, no i glumica je istaknula kako postoji nada da ćemo ju u istoj ulozi vidjeti u narednim sezonama.

 

Kopirati
Drag cursor here to close