Bivši guverner Kalifornije

Schwarzenegger se želi kandidirati za predsjednika SAD-a, ali zakon mu to ne dopušta

"Amerika mi je dala toliko mnogo prilika, Amerikanci prihvaćaju ljude a mene su prihvatili otvorenih ruku. Nitko mi nije stajao na putu do mog uspjeha", rekao je slavni glumac.
Kultura / Film TV | 26. 10. 2023. u 09:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Arnold Schwarzenegger, bivši guverner Kalifornije, ne može se kandidirati za američkog predsjednika jer nije rođen u SAD-u, što je jedan od uvjeta za kandidaturu. Schwarzenegger je rođen u Austriji ali je u intervjuu za BBC rekao kako bi bio sjajan predsjednik.

"Osjećam kako bi bio velik predsjednik. Zahvaljujući Americi postao sam ovako uspješan", izjavio je u tom intervjuu.

"Amerika mi je dala toliko mnogo prilika, Amerikanci prihvaćaju ljude a mene su prihvatili otvorenih ruku. Nitko mi nije stajao na putu do mog uspjeha. Jedina stvar u kojoj ne mogu uspjeti je kandidatura za američkog predsjednika ali neću se žaliti zbog toga. Bilo bi pomalo sebično od mene da pokušam promijeniti taj zakon", rekao je u nastavku slavni glumac.

Zvijezda filmova "Terminator" i "Conan Barbarin" ipak je podijelio svoje razmišljanje glede nadolazećih predsjedničkih izbora koji će se održati slijedeće godine i u kojem bi moglo doći do obračuna između trenutnog predsjednika Joea Bidena i nekadašnjeg predsjednika Donalda Trumpa. Schwarzenegger smatra da su, možda, obocija prestari za taj posao, prenosi Nacional.hr.

"Samo se nadam da će Amerika naći neku mladu krv. Za mene je pomalo čudno to što imamo borbu između ljudi koji su u kasnim sedamdesetim i ranim osamdesetim godinama umjesto da se radi o ljudima koji su u četrdesetim ili pedesetim godina, možda i mlađi, koji bi imali šansu da obave sjajan posao", smatra Schwarzenegger.

 

Kopirati
Drag cursor here to close