Do 1. veljače 2017.godine

Prijavite svoj film za Bosanskohercegovački filmski festival u New Yorku

Kultura / Film TV | 07. 09. 2016. u 08:02 M.M.

Tekst članka se nastavlja ispod banera

U tijeku su pripreme za jedan vikend izvanrednih filmova i nezaboravnog provoda tijekom Bosanskohercegovacˇkog Film Festivala! 

Točan datum kao i ostali detalji BHFF 2017 će biti objavljeni uskoro. BHFF je posvec´en predstavljanju suvremene bosanskohercegovacˇke kinematografije, te doprinosi boljem razumijevanju Bosne i Hercegovine, njene kulture i kompleksne povijesti. 

Prijavite Vaš film

BHFF programerski tim c´e birati filmove u razlicˇitim kategorijama, kao sˇto su dokumentarni, igrani, kratki i animirani. Filmovi koji mogu konkurirati su:

1. Filmovi bosanskohercegovačkih redatelja koji žive ili dolaze iz Bosne i Hercegovine, ili

2.  Filmovi producirani ili ko-producirani od strane bosanskohercegovačke filmske producentske kuće koja se nalazi u Bosni i Hercegovini, ili

3. Filmovi bilo kojih redatelja ili producentskih kuća čiji film se dotiče teme Bosne i Hercegovine ili koji imaju uzak značaj za bosanskohercegovačku socio-ekonomsku, kulturnu i povijesnu tematiku, i

4. Filmovi koji padaju pod bilo koju od gore navedenih kvalifikacija i koji su producirani u 2015., 2016. ili 2017. godini.

Filmovi koji dospiju do službene selekciju za BHFF 2017. god. c´e uc´i u natječaj za nagrade zˇirija i publike.  Filmovi koji su se prikazivali na prijašnjim BHFF-ima su osvajali mnogobrojne nagrade na filmskim festivalima širom svijeta uključujući Kanski film festival, Berlinale i mnogi drugi.

Za više informacije oko procesa prijave filmova posjetite web stranicu www.bhffnyc.org/submit-your-film

Kopirati
Drag cursor here to close