RIP

Preminuo je glumac David Gail, poznat po ulozi iz 'Beverly Hillsa'

Glumio je Stuarta Carsona, zaručnika Brende Walsh (Shannen Doherty) u seriji Beverly Hills 90210...
Kultura / Film TV | 22. 01. 2024. u 10:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

David Gail, glumac koji je glumio dr. Joea Scanlona u više od 200 epizoda Port Charlesa, spin-offa serije General Hospital, preminuo je u 58. godini. Osim toga, glumio je i Stuarta Carsona, zaručnika Brende Walsh (Shannen Doherty) u seriji Beverly Hills 90210, te Deana Collinsa u sapunici Savannah, prenosi Index.

Njegova sestra Katie Colmenares potvrdila je tužnu vijest. Uzrok smrti nije poznat.

Davidova sestra napisala emotivnu objavu.

"Jedva da je postojao i jedan dan u mom životu da nisi bio uz mene, uvijek moj pratitelj, uvijek moj najbolji prijatelj spreman suočiti se sa svime i bilo kim sa mnom", napisala je Katie te je dodala "da će ga svaki dan držati u svom srcu".

"Ti si predivno, voljeno i nevjerojatno ljudsko biće koje nedostaje svake sekunde, svakog dana, zauvijek", napisala je.

Video: Beverly Hills, 90210 - Marry Me

Pete Ferriero, voditelj i producent podcasta Beverly Hills 90210, oglasio se o Davidovoj smrti. Objavio je snimke Davida iz podcasta.

"Bio je ispunjen životom i nevjerojatnim pričama. Zahvalan sam što sam ga poznavao. Toliko sam tužan zbog tog gubitka za svijet. Bio je dar za sve nas", napisao je Ferriero ispod objave glumčeve sestre.

Gail, rodom iz Tampe na Floridi, rođen je 1965. Na početku karijere glumio je u Murder, She Wrote, Dr. Doggie Howser, Growing Pains, a 2002. pojavio se u filmu Bending All the Rules zajedno s Bradleyjem Cooperom i Colleen Porch.

Kopirati
Drag cursor here to close