Dan otvorenih vrata u Čapljini i Mostaru

Valamar nudi najbolje uvjete za sezonski rad u turizmu u Hrvatskoj

Svi zainteresirani za sezonski posao u turizmu imat će priliku kroz razgovor sa stručnim timovima, upoznati se sa željenim zanimanjem i pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.
Gospodarstvo / Promo | 26. 01. 2024. u 12:15 Promotivni članak

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Valamar, najpoželjniji poslodavac u turizmu, i ove će sezone zapošljavati  više od 8000 djelatnika u 37 hotela i 15 kampova koji su smješteni u destinacijama Poreč, Rabac, Makarska i Dubrovnik, na otocima Krku i Rabu te Austriji.

S ciljem što boljeg informiranja svih koji su u potrazi za zaposlenjem, Valamar organizira Dan otvorenih vrata u Čapljini i Mostaru. Tom će prilikom sve zainteresirane detaljno upoznati s ponudom otvorenih radnih mjesta i najboljim uvjetima za sezonski rad u turizmu u Hrvatskoj.

Dan otvorenih vrata održat će se u petak, 2. veljače, u 9 sati u prostoru Službe za zapošljavanje u Čapljini, dok će se u Mostaru održati istog dana od 12 do 15 sati u hotelu Mepas, dvorana Princess.

Foto: PR / Valamar Riviera I Imperial Riviera djelatnici

Svi zainteresirani za sezonski posao u turizmu imat će priliku kroz razgovor sa stručnim timovima,  upoznati se sa željenim zanimanjem i pronaći svoje optimalno radno mjesto za nadolazeću sezonu.

Valamar i u 2024. nudi najbolje uvjete za rad u turizmu. Plaće isplaćene u vrhu sezone, odnosno u stručna zanimanja - kuhare, konobare i recepcionare u Valamar hotelima, kampovima i ljetovalištima iznosit će između 1.200 i 1.800 eura neto, a za sobarice, pomoćne kuhare, pomoćne konobare, kuhinjske radnike, servire i niz drugih iznosit će između 1.000 i 1.200 eura neto.

Foto: PR / Valamar Riviera I Imperial Riviera djelatnici
Foto: PR / Valamar Riviera I Imperial Riviera djelatnici
Foto: PR / Valamar Riviera I Imperial Riviera djelatnici

Sezonskim radnicima koji dolaze raditi u Valamarove destinacije iz ostalih dijelova Hrvatske i regije osiguran je kvalitetan smještaj  i besplatni obroci.

Kako bi dodatno poboljšao kvalitetu života djelatnika u destinaciji u kojoj radi, Valamar nastavlja s provođenjem programa „Živi destinaciju“,  gdje svim djelatnicima osim kvalitetnog smještaja i prehrane omogućava popuste na više od tristo prodajnih mjesta, a pruža i mogućnost korištenja  zabavnih sadržaja, izleta i sportskih aktivnosti u destinaciji izvan radnog vremena.

Biti sezonac u Valamaru prvi je korak prema stalnom poslu i karijeri u turizmu. Valamar će u 2024. ponuditi novih 400 ugovora na neodređeno vrijeme, a nakon ljeta zaposlenicima će ponuditi posao tijekom zime u hotelima na skijalištima u Austriji.

Natječaji za zapošljavanje u sezoni 2024. su otvoreni, a svi zainteresirani za rad u Valamaru mogu se prijaviti putem web stranice www.dobarposaouvalamaru.com.

Kopirati
Drag cursor here to close