Titlovi.com

Poznata stranica za skidanje filmskih titlova je najavila gašenje

Internet stranica titlovi.com postala je prevelik financijski teret za Nikolu koji je najavio njezino gašenje.
Kultura / Film TV | 04. 01. 2024. u 12:17 M.Š. | Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Administrator popularne internetske stranice za titlove filmova i serija, titlovi.com, nedavno je objavio tužnu vijest o gašenju platforme zbog prevelikog financijskog tereta.

U emotivnom postu objavljenom na stranici, administrator, čije ime nije javno otkriveno, izrazio je duboku tugu i tešku odluku o zatvaranju stranice. Istaknuo je kako je tu odluku donio nakon detaljnog razmatranja situacije, navodeći da je titlovi.com već neko vrijeme ovisio o podršci drugih projekata za financiranje, no sada ta opcija više nije izvediva.

"Nažalost, moram s vama podijeliti nešto što mi je jako teško reći. Nakon puno razmišljanja došao sam do zaključka da moram zatvoriti stranicu. Nije mi bilo lako donijeti ovu odluku. Naime, stranica je već neko vrijeme ovisila o drugim projektima koji su je financirali, ali to više nije opcija.

Drugim riječima, stranica je postala prevelik financijski teret za mene. Planirano zatvaranje stranice je 1. veljače 2024. Opcija koju ja eventualno vidim jest da stranicu poklonim nekome tko bi je mogao održavati. Hvala vam na svemu i nadam se da ćemo se opet vidjeti online!", stajalo je u objavi administratora.

Kopirati
Drag cursor here to close