Kalifornija

Nestao u siječnju: Potvrđena smrt britanskog glumca Juliana Sandsa

Američki planinari pronašli su u subotu ljudske ostatke nedaleko od područja na kojemu je u siječnju nestao Sands, a identifikacija posmrtnih ostataka potvrdila je da je riječ o glumcu.
Kultura / Film TV | 28. 06. 2023. u 08:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Potvrđeno je da pronađeni ljudski ostaci u planinama u Kaliforniji pripadaju britanskom glumcu Julianu Sandsu koji je nestao tijekom planinarenja.Američki planinari pronašli su u subotu ljudske ostatke nedaleko od područja na kojemu je u siječnju nestao Sands, a identifikacija posmrtnih ostataka potvrdila je da je riječ o glumcu, objavljeno je iz šerifova ureda u okrugu San Bernardino u južnoj Kaliforniji.

Sands (65) je nestao 13. siječnja dok je planinario planinskim područjem San Gabriel, sjeverno od Los Angelesa. Mjesto gdje je glumac nestao udaljeno je oko 64 km od središta Los Angelesa u kojemu glumac živi od 2020., prenosi Hina.

Najpoznatiji je po ulogama u Oscarom nagrađenom filmu 'Soba s pogledom' u kojemu mu je partnerica bila Helena Bonham Carter, a pojavio se i u filmovima poput "The Killing Fields", "Arachnophobia", "Leaving Las Vegas" i "Djevojka s tetovažom zmaja" iz 2011. 

Mnogi ga se sjećaju i iz serija poput "24" i "Smalville".

Sands je rođen u Otleyu u zapadnom Yorkshireu 04. siječnja 1958. Završio je Lord Wandsworth College. Karijeru je započeo igrajući sporedne uloge, a "Soba s pogledom" prva mu je glavna uloga u karijeri. nakon nje imao je brojne televizijske, ali i kazališne projekte.

Kopirati
Drag cursor here to close