Wow

Pogledajte trailer za dugoočekivani "House of Gucci"

Poslije filma iz 2018. "Zvijezda je rođena", Gaga opet pliva u glumačkim vodama, a ovog puta igra talijansku pripadnicu visokog društva po imenu Patrizia Reggiani
Kultura / Film TV | 30. 07. 2021. u 12:52 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Fotka koju je Lady Gaga prije nekoliko mjeseci objavila na svom Instagram profilu, a na kojoj joj društvo pravi Adam Driver, preko noći je postala viralna. Opis: "Signore e Signora Gucci #HouseOfGucci" je dodatno zakuhao stvari, jer su odmah počela nagađanja o tome što je zapravo House of Gucci, prenosi Buro247.

 
 
 
Pogledajte ovu objavu na Instagramu.
 
 
 

Objavu dijeli Lady Gaga (@ladygaga)

Sada već znamo da je riječ o filmu koji željno iščekujemo, a najzad je izašao i trailer! Film je zasnovan na romanu "The House of Gucci: A Sensational Story of Murder, Madness, Glamour, and Greed" iz 2001. godine koji potpisuje Sara Gay Forden, a režirao ga je Ridley Scott. U fokusu je ubojstvo Maurizia Guccija (Driver) koje se odigralo 1995. godine. Maurizio je bio unuk osnivača brenda Guccioa Guccija i posljednji pripadnik slavne obitelji koji je bio ne čelu breda Gucci.

Video: HOUSE OF GUCCI | Official Trailer | MGM Studios

Poslije filma iz 2018. "Zvijezda je rođena", Gaga opet pliva u glumačkim vodama, a ovog puta igra talijansku pripadnicu visokog društva po imenu Patrizia Reggiani, koja je bila Maurizijeva žena i koja je osuđena za naručivanje i organiziranje njegovog ubojstva. Suđenje je bilo pravi medijski spektakl u žiži talijanske javnosti, a sigurno smo da će to biti i ovaj film.

Iako se prvobitni izbor za glavnu glumicu lomio između Angeline Jolie i Margot Robbie, nakon što smo pogledali trailer, sigurni smo da je Lady Gaga bila pravi izbor. Sada je također izvjesno da ćemo u filmu gledati još velikih imena iz svijeta filma: Al Pacino, Jared Leto i Jeremy Irons. Na ovom projektu se radilo više od jednog desetljeća i premda nijednog momenta nismo sumnjali u njegovu izvrsnost, poslije odgledanog trailera, to možemo i sa sigurnošću tvrditi.

Kopirati
Drag cursor here to close