Iščekivajući Dune: Part Two

Objavljen trailer za koji kažu da je najbolji ikad

U novom traileru za film, koji je zasad skupio gotovo 2.5 milijuna pregleda, možemo vidjeti Paula Atreidesa (Timothée Chalamet) kako se uz Fremene i svoju ljubavnicu Chani (Zendaya) bori za planet Arrakis.
Kultura / Film TV | 13. 12. 2023. u 08:23 Bljesak.info
Dune: Part Two | Official Trailer 3

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Studio Warner Bros. Pictures objavio je novi trailer za Dinu: Drugi dio (Dune: Part Two), u režiji kanadskog redatelja Denisa Villeneuvea.

Prvi dio Dine osvojio je čak šest Oscara i zaradio više od 400 milijuna dolara diljem svijeta, a fanovi tvrde da bi drugi dio mogao nadmašiti uspjeh svog prethodnika.

Novi trailer

Villeneuve je u prethodnim intervjuima potvrdio da će Dina: Drugi dio biti uzbudljiviji i imati brojne akcijske sekvence, što bi moglo privući širu publiku. 

U novom traileru za film, koji je zasad skupio gotovo 2.5 milijuna pregleda, možemo vidjeti Paula Atreidesa (Timothée Chalamet) kako se uz Fremene i svoju ljubavnicu Chani (Zendaya) bori za planet Arrakis.

"Vidim sve moguće budućnosti odjednom, a u velikom broju budućnosti naši neprijatelji prevladavaju", kaže Paul.

Foto: Warner Bros. Pictures / Timothée Chalamet u filmu Dune: Part Two

"Ali ja vidim način. Postoji uzak put".

Trailer prikazuje i Paulove neprijatelje: cara Shadama IV. (Christopher Walken) i nećaka baruna Harkonnena, "psihotičnog" Feyd-Rauthu Harkonnena (Austin Butler).

Uz već navedene zvijezde, glumačku postavu drugog dijela Dine čine Rebecca Ferguson, Javier Bardem, Florence Pugh, Léa Seydoux i Dave Bautista, prenosi Index.hr

Najbolji do sada?

Mnogi su fanovi na društvenim mrežama pisali da je ovo najbolji trailer do sada i da Warner Bros. ne bi trebao izbacivati nove trailere sve do premijere filma.

"Onaj kadar s tri pješčana crva je nešto najljepše što sam ikada vidio. Sviđa mi se i Hansov novi soundtrack", "Ovaj trailer odlično prodaje romansu, atmosferu i akciju. Mislim da bi ovo trebao biti posljednji trailer do izlaska filma", "Ovo je fenomenalno", "Ovako izgledaju filmovi koje rade fanovi originalnih djela", samo su neki komentari.

Ako novi nastavak Dine bude dovoljno uspješan, Villeneuve je rekao da bismo mogli dobiti i treći film u serijalu, baziran na romanu Mesija Dine, autora Franka Herberta. Poznati redatelj nedavno je otkrio da će scenarij za treći film uskoro biti gotov.

Dina: Drugi dio u kinima će biti dostupan od 1. ožujka.

Kopirati
Drag cursor here to close