Snimanje Oceanovih 11

Margot Robbie i Ryan Gosling opet zajedeno

Franšiza Oceanovih 11 je započela 2001. godine kada je Steven Soderbergh režirao obradu filma Oceanovih 11 iz 1960. godine.
Kultura / Film TV | 11. 10. 2023. u 10:48 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Postoje one glumačke kombinacije koje izazivaju posebno oduševljenje. Ryan Gosling i Margot Robbie svakako su jedna od takvih. Producent filma Barbie, Josie McNamara, u intervjuu za Games Radar otkrio je da će Margot Robbie i Ryan Gosling ponovno surađivati, ali ovaj put u prednastavku popularne kriminalističke komedije Oceanovih 11. Na filmu će raditi produkcijska kuća LuckyChap Entertainment, čija vlasnica je Margot Robbie.

Robbie i Gosling su ove godine utjelovili Barbie i Kena u komediji Barbie, redateljice Grete Gerwig, a prema McNamari, njih dvoje odlično rade skupa.

Ne znaju se detalji snimanja

"Genijalni su zajedno", rekao je McNamara. "Bilo bi odlično kada bismo ih mogli pridobiti za još više projekata."

Još uvijek nisu poznati svi detalji oko prednastavka Oceanovih 11, ali zna se da će film režirati Jay Roach, koji je radio na filmovima o Austinu Powersu, dok će scenarij pisati Carrie Solomon. Prednastavak će biti smješten u šezdesete godine prošlog stoljeća, a McNamara je rekao da ne smije otkriti više.

"Ne mogu reći puno", priznao je producent. "Samo se trudimo da sve bude u duhu cijele franšize."

Oceanovih 11

Franšiza Oceanovih 11 je započela 2001. godine kada je Steven Soderbergh režirao obradu filma Oceanovih 11 iz 1960. godine. Soderbergh je režirao i dva nastavka, Oceanovih dvanaest iz 2004. godine i Oceanovih trinaest iz 2007, prenosi Index.

Godin 2018. je izašao i spin-off Oceanovih osam koji je režirao Gary Ross, a čiju glumačku postavu su predvodile Sandra Bullock, Cate Blanchett, Anne Hathaway, Sarah Paulson, Mindy Kaling, Awkwafina, Helena Bonham Carter i Rihanna. 

Kopirati
Drag cursor here to close