Premijera

Komedija "Živi i zdravi" pred Širokobriježanima!

Glavnu ulogu u filmu ima poznati širokobriješki glumac Goran Bogdan, a već s objavom prvog trailera izazvao je veliku pažnju publike.
Kultura / Film TV | 13. 02. 2024. u 15:55 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Komedija Živi i zdravi širokobriješku premijeru imat će 14. veljače u Kinu Borak s početkom u 20:00 sati.

Glavnu ulogu u filmu ima poznati širokobriješki glumac Goran Bogdan, a već s objavom prvog trailera izazvao je veliku pažnju publike.

Film je svjetsku premijeru imao u okviru Glavnog natjecateljskog programa međunarodnog Filmskog festivala Black Nights u Talinu.

Vjenčanje, tradicija, sukob novog i starog, ali i prelijepi ambijent primorja Crne Gore, okvir su ovoj dirljivoj i eksplozivnoj komediji, pisao je ranije Journal.

Uloge tumače poznati glumci i glumice iz Srbije i regije – Tihana Lazović, Mirjana Joković, Goran Bogdan, Dragana Dabović, Snježana Sinovčić Šiškov, Momčilo Pićurić, Goran Slavić, Dejan Đonović i drugi.

Komedija prati mladi par prije i tijekom svadbe. Dinamičan i kompliciran odnos mlade koja naprasno odustaje od udaje i mladoženje koji je na inzistiranje oca primoran na ovaj čin, vjenčanje pretvaraju u farsu s nizom neočekivanih radnji.

Film Živi i zdravi je koprodukcija šest država. Partneri su Adriatic Western iz Crne Gore, Sense Production iz Srbije, Analog Vision iz Češke, Kinorama iz Hrvatske, Krug Film iz Severene Makedonije i Spok Film iz Slovenije.

Video: ŽIVI I ZDRAVI - ZVANIČNI TREJLER - U BIOSKOPIMA OD FEBRUARA 2024.
Kopirati
Drag cursor here to close