Požurite po ulaznice

Još jedna svjetska premijera filma na Sarajevo Film Festivalu u Mostaru

Večeras od 21 sat očekuje vas svjetska premijera filma Provincijalni Wisconsin (Small Town Wisconsin), američkog redatelja Nielsa Muellera.
Kultura / Film TV | 17. 08. 2020. u 11:31 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Na Sarajevo Film Festivalu u Mostaru sinoć je prikazan film "Otac" redatelja Srdana Golubovića koji je oduševio mostarsku publiku. Glavnu ulogu igra naš glumac Goran Bogdan, koji zbog epidemioloških mjera nije mogao nazočiti projekciji s obzirom na to da je trenutačno na snimanju u Beogradu.

Večeras od 21 sat očekuje vas svjetska premijera filma Provincijalni Wisconsin (Small Town Wisconsin), američkog redatelja Nielsa Muellera. U drami koju Mueller smješta u rodni Wisconsin, upoznajemo Waynea Stobierskog, najzabavnijeg stanovnika mjestašca Rhinelander (7798 stanovnika). Najdraži Wayneov partner u provodu je njegov devetogodišnji sin Tyler. Kada izgubi starateljstvo nad dječakom, suočen s činjenicom da će njegov najbolji prijatelj uskoro otputovati, Wayne planira poseban vikend za svoga sina.  

Zbog epidemiološke situacije broj mjesta je ograničen, stoga požurite po svoje ulaznice i uživajte u festivalskom ozračju na platou ispred moderno uređenog tržnog centra Plaza na Bišća polju.

Iduće večeri, odnosno u utorak, bit će prikazan film slavnog talijanskog redatelja Mattea Garronea, adaptaciju čuvene bajke Carla Collodija, "Pinocchio". Ovo je zasigurno jedan od najiščekivanijih filmova 2020. godine.

U srijedu bit će prikazan film "Noćna smjena" ("Night Shift").

Sve projekcije počinju u 21 sat na platou moderno uređenog tržnog centra Plaza na Bišće polju.

NAPOMENA

S obzirom na veliko zanimanje publike, treći put će biti prikazan film "Koncentriši se, baba", redatelja Pjera Žalice. Projekcija je na rasporedu 20. kolovoza u četvrtak i taj film će zaključiti ovogodišnji festival.

 

ULAZNICE

Ulaznice za projekcije u Mostaru možete kupiti online putem službene stranice Sarajevo film festivala www.sff.ba i na prodajnim mjestima:


Ulaznice za projekcije u Mostaru kupuju se online putem web stranice Sarajevo Fil
BOX OFFICE LOKACIJE

McDonald's, Kardinala Stepinca bb, Mostar

McDonald's Drive, Bišće Polje bb, Mostar

RADNO VRIJEME 12-19 KOLOVOZ

McDonald's: 11:00 – 18:00

McDonald's Drive: 19:00 – 21:30

Kopirati
Drag cursor here to close