Šteta

Ipak ništa od nastavka kultnog filma

Ubrzo nakon što je vijest obišla svijet, Variety je prenio da od snimanja nastavka filma neće biti ništa.
Kultura / Film TV | 07. 12. 2022. u 11:27 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Brzinom svjetlosti Internetom se proširila vijest da će se snimati nastavak kultnog božićnog filma The Holiday, prenosi Journal

Mnogi su se poveselili, uključujući i nas, kako ćemo uživati u nastavku ove filmske uspješnice koja je okupila velika filmska imena kao što su Cameron Diaz, Jude Law, Kate Winslet i Jack Black.

Ova hit romantična komedija jedan je od najuspješnijih blagdanskih filmova. Snimanje filma koštalo je 70 milijuna funti, a na kino blagajnama zaradio je više od 200 milijuna funti.

Što potvrđuje da je riječ o odličnom filmu za cozy zimske noći, kada umotani u toplu dekicu i uz miris bora uživamo i smijemo se s omiljenim ljudima.

Okosnica radnje vrti se oko dvije djevojke – Britanke Iris (Winslet) i Amerikanke Amande (Diaz) koje odluče zamijeniti domove tijekom praznika. Spletom okolnosti, obje se zaljube i pronalaze ljubav u svijetu one druge.

Video: The Holiday (2006) Official Trailer 1 - Kate Winslet Movie

The Sun je jučer prenio kako bi snimanje trebalo započeti sljedeće godine, a da su glavni glumci već potpisali ugovore.

Međutim, veselje nije dugo potrajalo. Ubrzo nakon što je vijest obišla svijet, Variety je prenio da od snimanja nastavka filma neće biti ništa. Scenaristica i redateljica filma The Holiday Nancy Meyers i jedan od glavnih glumica Kate Winslet odbacile su glasine o nastavku koji je navodno trebao krenuti u produkciju sljedeće godine.

Kako god bilo, i dalje ostaje nada da ćemo nekad možda imati prilike na velikim platnima vidjeti što se dalje odvijalo u životu protagonistica. Dotad ćemo uživati u ovoj idiličnoj komediji iz 2006. koja će nas svakako uvesti u ljubav i nadolazeće praznike.

Kopirati
Drag cursor here to close