Optužuje ga 14 žena

Glumac osumnjičen za silovanja: Bio sam provokator, ali nikada predator

"Ne mogu više tolerirati ono što slušam i čitam o sebi. Sve me ovo pogađa", između ostalog je naveo Depardieu te naglasio da nikada nije zlostavljao nijednu ženu.
Kultura / Film TV | 03. 10. 2023. u 12:15 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Francuski glumac Gerard Depardieu prvi put se oglasio povodom optužbi za silovanje koje su pokrenute protiv njega.

Naime, 14 žena je navelo da ih je on silovao u periodu od 2004. do 2022. godine. Među njima je i glumica Charlotte Arnould koja je tužbu podnijela 2018. godine rekavši da ju je Depardieu dva puta silovao u svojoj vili u Parizu nekoliko dana ranije, prenosi Index.hr.

"Ne mogu više tolerirati ono što slušam i čitam o sebi. Sve me ovo pogađa", između ostalog je naveo Depardieu te naglasio da nikada nije zlostavljao nijednu ženu. Prizivni sud u Parizu je prije više od godinu dana prihvatio optužbe protiv glumca.

"Žena je svojevoljno došla u moju sobu i danas govori da je ondje silovana. Vratila se i drugi put. Između nas nikada nije bilo nasilja", također je rekao o jednoj od optužbi. Dodao je da medijima zamjera "javni linč" te priznao da je čitav život bio "provokativan, a možda i grub". Ipak, negira da je silovatelj ili predator.

Kopirati
Drag cursor here to close