The Rock

Dwayne Johnson postaje najplaćeniji glumac na svijetu

Time će preteći Roberta Downeya Jr. koji je za ulogu u filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat" dobio 40 milijuna dolara a isti je iznos dobio i Will Smith za ulogu u filmu "Kralj Richard".
Kultura / Film TV | 21. 07. 2023. u 15:56 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Sljedeći film Dwaynea "The Rock" Johnsona biti će akcijska komedija "Red One2 koji će snimiti za streaming platformu Amazon Prime i u kojem će glumiti zajedno sa Chrisom Evansom, JK Simmonsom i Lucy Liu.

No, ono po čemu će ostati upamćen jest rekordna visina honorara koju će Johnson dobiti za ulogu u ovom filmu. Kako javlja portal Puck, Johnson će za tu ulogu dobiti nevjerojatnih 50 milijuna dolara, piše Nacional.hr.

Time će preteći Roberta Downeya Jr. koji je za ulogu u filmu "Kapetan Amerika: Građanski rat" dobio 40 milijuna dolara a isti je iznos dobio i Will Smith za ulogu u filmu "Kralj Richard".

Najviši honorar za ulogu

Dwayne Johnson postao je glumac koji je dobio najviši honorar za ulogu u jednom filmu. Što se tiče radnje filma "Red One" koji se trenutno snima, zna se da će Johnson glumiti komandanta Calluma Drifta dok ga režira Jake Kasdan.

O filmu je prošle godine govorio Chris Evans te je rekao kako mu je taj film "pao u krilo" te ga nije mogao odbiti. Za Johnsona je rekao "Dwayne je jednostavno nevjerojatan. On je divan tip. Zabavan je. Šarmantan, zna što radi".

Ne misli se kandidrati za predsjednika SAD-a

Uz sve to, The Rock je rekao da se trenutno više ne bavi mišlju da se kandidira za predsjednika SAD-a. On je o toj mogućnosti prvi put govorio 2016. godine kada je rekao kako ne bi odbacio mogućnost da se kandidira. Koju godinu kasnije rekao je da ozbiljno razmišlja uključiti se u kandidaturu za predsjedničke izbore 2020. godine. Nakon toga je odbacio tu mogućnost da bi 2021. rekao kako i dalje razmatra tu opciju, dodajući da bi za njega glasalo 46 posto Amerikanaca.

Kopirati
Drag cursor here to close