Štrajk

Ništa od druge sezone Wednesday - Ovo su serije koje ćemo ipak sačekati

Na žalost brojnih obožavatelja mnogi će popularni naslovi biti odgođeni te će na male ekrane i velika platna stići iza planiranog roka.
Kultura / Film TV | 20. 07. 2023. u 21:33 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Odluka Sindikata američkih glumaca (SAG) o službenom stupanju u štrajk već je ostvarila značajan utjecaj na industriju zabave. Naime, ona je u potpunosti paralizirala Hollywood gdje je produkcija filmova i serija već u zastoju zbog štrajka scenarista. Bez obzira hoće li dogovor suprotstavljenih strana biti postignut, posljedice su već danas jasne.

Na žalost brojnih obožavatelja mnogi će popularni naslovi biti odgođeni te će na male ekrane i velika platna stići iza planiranog roka. Izdvojili smo popularne serije čijim smo se nastavcima posebno radovali, no na koje ćemo ipak trebati pričekati, prenosi Journal.hr.

Odgoda početka snimanja pete sezone serije Stranger Things planirano vrijeme prikazivanja s 2025. godine pomaknula je na 2027. godinu! Zanimljivo, to ujedno znači da će glavni akteri ove izvorno teen serije u stvarnom životu zagorčiti u tridesete.

Jedan od najzanimljivijih novih naslova ove godine zasigurno je serija The Last of Us. Nažalost, kako stvari stoje, druga sezona na male ekrane mogla bi stići najranije 2025. godine.


Premda se očekivalo kako bi četvrta sezona hit serije Emily in Paris na Netflix trebala stići krajem godine, čini se kako to neće biti slučaj. No, u odnosu na navedene naslove, čini se kako bismo u novoj sezoni ipak mogli uživati u prvoj polovici naredne 2024. godine.

Nažalost, trenutna situacija nepovoljno je utjecala na realizaciju druge sezone serije Wednesday te je ona odgođena do danjega.

Kopirati
Drag cursor here to close