Hit komedija

Bradley Cooper nema ništa protiv snimanja novog nastavka Mamurluka

Mamurluk je izašao 2009. godine i postao pravi hit. Kritičari i publika zavoljeli su ovu komediju.
Kultura / Film TV | 27. 11. 2023. u 10:08 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Bradley Cooper priznao je da bi istog trena uskočio u lik Phila Wennecka, kojeg je utjelovio u trilogiji Mamurluka. Cooper je gostovao u The New Yorker Radio Hour podcastu, gdje se osvrnuo na snimanje četvrtog dijela.

"Istog trena bih prihvatio snimanje Mamurluka 4. Razlog je jednostavan - puno volim Todda, Zacha i Eda, tako da definitivno ne bih imao ništa protiv toga. No mislim da Todd nikad neće snimiti četvrti dio", rekao je glumac.

Prvi dio iazašao 2009. godine

Treći dio je najmanje zaradio, a najviše koštao produkciju, piše Index.

Mamurluk je izašao 2009. godine i postao pravi hit. Kritičari i publika zavoljeli su ovu komediju, čemu u prilog idu i ocjene na Rotten Tomatoesu: 79% od publike i 84% od kritičara. Prvi dio na kino-blagajnama zaradio je 469.3 milijuna dolara.

Drugi dio uspješan, treći popljuvan

Nastavak je stigao dvije godine kasnije i pokazao se nešto slabijim kod kritičara, no u kinima je bio uspješniji od originala, zaradivši 586.8 milijuna dolara. 2013. stigao je i treći dio koji je popljuvan i od kritičara i publike.

To se odrazilo i na zaradu koja je bila manja od prva dva dijela. Ona je iznosila 362 milijuna dolara. Budžet Mamurluka 3 bio je 103 milijuna dolara, 23 milijuna više od drugog i gotovo tri puta veći od prvog koji je iznosio 35 milijuna dolara.

Kopirati
Drag cursor here to close