Veliko zanimanje za ulaznicama

Publika s nestrpljenjem iščekuje Anđelku i njezino prvo izvođenje nove komedije u Mostaru

Sudeći po zanimanju za ulaznicama, publika jedva čeka susret s Anđelkom i uživanje u njezinoj novoj komediji.
Kultura / Kazalište | 29. 04. 2024. u 09:46 Bljesak.info

Tekst članka se nastavlja ispod banera

Joka Jakovljević, koju glumi omiljena regionalna komičarka Anđelka Stević Žugić, poznata iz popularne serije "Andrija i Anđelka", stiže u Mostar 8. svibnja kada će prvi put pred bh publikom izvesti svoju novu predstavu "Šta me opet snađe" u Hrvatskom domu herceg Stjepan Kosača.

"Joka je već bila u Mostaru"

Predstava je nastavak njezine prve predstave "Šta me snađe" s kojom je 2018. godine napravila svojevrstan kazališni podvig, odigravši predstavu preko 250 puta na 3 kontinenata u 55 gradova i 15 zemalja.

Monodramu "Šta me snađe" vidjelo je preko 240.000 ljudi.

"Joka je već bila u Mostaru, a sad stiže u nekim novim zgodama i nezgodama u mojoj novoj monodrami s temom koja je nažalost sveopće aktualna- temi razvoda, ali na jedan duhovit i šarmantan način. Odigrali smo već preko 20- ak predstava u regiji u malo više od mjesec dana. Prezadovoljni smo reakcijom publike i predlažem da publika dođe 8.5. u Kosaču da razmijenimo iskustva i upoznamo se osobno", kazala je Anđelka koja otkriva kako uvijek s istim uzbuđenjem i tremom dočekuje publiku u kojoj su generalno žene brojnije.

"Muškarci koji dođu na ovu moju predstavu, dosta su aktivni i sudjeluju i nekako mi znači što su tu. Zašto je žena više?! Pretpostavljam da je to zato što su žene organiziranije, a muškarci čekaju da ih netko organizira, pa eto pozivam žene da organiziraju svoje muškarce i da dođu da se zajedno dobro nasmijemo i zabavimo", poručila je Anđelka, te otkrila kako predstava nije ženska predstava, te da ima dijelova koji će se posebno svidjeti muškarcima.

Jedna od najboljih u regiji 

"Jokina baka se jako razumije u sport i kladionice i to je dio predstave koji će se posebno svidjeti muškoj publici. Iako je nešto šala, komedija, ima lekciju koju možete ponijeti sa sobom. Publika sa sobom nosi jednu filozofiju i mudrost, a to je da srce uvijek zna, nije važno da li ženski ili muški DNK", kazala je Anđelka.

Sve ove uloge u predstavi su one koje Anđelki odlično leže i u kojima izgleda kao da ne glumi, što je svrstava u najbolju komičarku regije.

Sudeći po zanimanju za ulaznicama, publika jedva čeka susret s Anđelkom i uživanje u njezinoj novoj komediji.

Požurite po svoje ulaznice na info pult i Mjenjačnicu Mepas Mall-a i online preko kupikartu.

Kopirati
Drag cursor here to close