Info vodič

Zasjedanje biskupske konferencije BiH

Info vodič

Zasjedanje biskupske konferencije BiH

Kategorija: Razno

Ukratko

U utorak i srijedu, 16. i 17. srpnja u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci, ulica Kralja Petra I. 80. bit će održano 76. redovito zasjedanje Biskupske konferencije Bosne i Hercegovine.

Zasjedanje će započeti u utorak, 16. srpnja u 9 sati pod predsjedanjem nadbiskupa metropolita vrhbosanskog kardinala Vinka Puljića, predsjednika BK BiH, a sudjelovat će svi članovi Biskupske konferencije BiH.

Prvog dana zasjedanja s biskupima će se susresti apostolski nuncij u Bosni i Hercegovini mons. Luigi Pezzuto. Na zasjedanju će također sudjelovat delegati Hrvatske i Slovenske biskupske konferencije mons. Milan Stipić. apostolski upravitelj Križevačke eparhije i mons. Stanislav Zore, nadbiskup ljubljanski i predsjednik Slovenske biskupske konferencije.

Na kraju zasjedanja u srijedu, 17. srpnja u 12 sati u prostorijama Biskupskog ordinarijata u Banjoj Luci bit će održana konferencija za medije na kojoj će o tijeku zasjedanja govoriti kardinal Puljić i biskup domaćin mons. Franjo Komarica.

Vrijeme
16. 07. 2019. u 09:00
17. 07. 2019. u 12:30
Lokacija
Banja Luka

Ostali info vodiči

Drag cursor here to close